StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Як я можу нести відповідальність за дії дорослої людини": Машу Єфросиніну знову "атакують" з приводу сестри

18 квітня 2023, 16:42
Маша Єфросиніна прокоментувала те, як себе веде її сестра Ліза Ющенко.
Маша Єфросиніна розповіла про сестру
Маша Єфросиніна розповіла про сестру / YouTube

Українська телеведуча, волонтер, засновниця фонду, що допомагає жінкам і дітям, які постраждали від російської агресії Маша Єфросиніна дала інтерв'ю порталу Liga.net.

В рамках інтерв'ю телеведучій знову поставили запитання про її рідну сестру Лізу Ющенко, яка з початку повномасштабного вторгнення мовчить про війну в Україні, а також продовжує жити своє життя з чоловіком росіянином, не припиняючи відвідувати тусовки і світські заходи, публікуючи це в своєму Instagram.

На питання про те, чи відчуває Єфросиніна відповідальність за це, Марія відповіла, що "звичайно, ні."

відео дня

"Як я можу відповідати за вчинки дорослої людини. Єдиний, за кого я можу відповідати - це, напевно, мій син. Я навіть вже за вчинки своєї дочки не можу відповідати. А як я можу нести відповідальність за дії людини, якій 37 років, у якої своя сім'я, двоє своїх дітей. Ну звичайно ні", - каже телеведуча.

Телеведуча Маша Єфросиніна також додає, що їй не зовсім зрозумілий хейт з цього приводу.

Нагадаємо, раніше українська телеведуча Маша Єфросиніна показала зворушливе відео, як її молодший син Саша повернувся на свою рідну землю, в Україну. "Рік мій син не був удома... дня не проходило, що б він не просився до Києва. Дуже сильне почуття - бачити, як він зараз сприймає все", - написала ведуча, радісно і ніжно обіймаючи свого сина.

Нагадаємо, раніше Маша Єфросиніна розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який зараз у лавах ЗСУ воює з російськими окупантами – і про те, як вона переносить розлуку. Розповідаючи про це під час запису інтерв'ю для YouTube-каналу " Розмова", вона навіть не змогла стримати сліз.

"ПТСР (посттравматичний стресовий розлад) – це страшно. Я працюю з психологом кілька разів на тиждень, тому що я звинувачувала свого чоловіка в тому, що він йде на фронт. Мені знадобилося багато часу. Моя психіка захищалася, вона говорила: "Ти залишаєшся одна. Він написав заповіт. Це означає, що він десь всередині попрощався зі мною. Це означає, що він вибрав війну, а не мене з нашими дітьми". Я працюю з тим, щоб бути здоровим, коли мій чоловік повернеться. І коли він дуже сильно зміниться. А він зміниться. Це вже відбувається", – сказала Єфросиніна.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти