StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Нова зачіска і толстовка: який зараз вигляд має Валерій Залужний

28 квітня 2024, 13:31
3971
У мережі з'явилося свіже фото Валерія Залужного з новою зачіскою, після його зникнення з громадськості.
Володимир Зеленський, Валерій Залужний
Валерій Залужний показався в мережі / колаж: Главред, фото: t.me/Zaluzhnui

Генерал і Герой України Валерій Залужний уже довгий час не з'являвся в мережі після звільнення з посади Головнокомандувача ЗСУ. Після чого Володимир Зеленський погодив кандидатуру Залужного на посаду Надзвичайного і Повноважного Посла України в Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії.

Днями ж з'явився перший знімок Валерія - журналістка Марина Шашкова опублікувала спільне з ним фото на своїй сторінці у Facebook.

відео дня

"Відпускаєте нас до Британії?" - написала Марина під публікацією.

На фото Залужний постав у сірій толстовці, темній жилетці і з новою зачіскою.

Хто такий Валерій Залужний?

Валерій Федорович Залужний (нар. 8 липня 1973, Новоград-Волинський, нині Звягель Житомирська область) - український воєначальник, генерал. З 2021 року по 2024 був Головнокомандувачем Збройних сил України. Має звання Героя України, пише Вікіпедія.

Командувач військ Оперативного командування "Північ" (2019-2021), начальник Об'єднаного оперативного штабу ЗС України - перший заступник командувача Об'єднаних сил (2018), начальник штабу - перший заступник командувача військ Оперативного командування "Захід" (2017). Командир 51-ї окремої механізованої бригади (2009-2012).

23 травня 2022 року увійшов до списку 100 найвпливовіших людей 2022 року за версією журналу Time, а в жовтні 2022 року увійшов до списку 25 найвпливовіших українських військових від НВ.

Валерій Залужний - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Кирило Буданов висловив сумнів, що між президентом Володимиром Зеленським і колишнім головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним виникли якісь розбіжності.

А також Надія Матвєєва зустрілася з ексголовнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним і його дружиною Оленою в рамках допомоги благодійному фонду Сергія Костири "Ua24".

Читайте більше про Залужного:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти