Потужний удар по логістиці РФ: у ГУР розкрили деталі та показали вогняне відео

28 квітня 2024, 19:40
768
Ліквідація рухомого складу в РФ зменшує можливості військової логістики, кажуть у ГУР.

Скріншот
У РФ спалили два тепловози / Колаж: Главред, Фото: ГУР, скріншот

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило про знищення в Росії двох тепловозів - 26 і 28 квітня.

Про це йдеться в повідомленні ГУР. Також у спецслужбі опублікували відповідне відео.

відео дня

"28 квітня 2024 року в місті Оренбург на Росії невідомі особи спалили вщент магістральний тепловоз марки "2ТЕ10М". Аналогічний інцидент стався двома днями раніше, 26 квітня, у місті Владикавказ - тоді вночі вогонь знищив тепловоз "ЧМЕ-3", - зазначили в ГУР.

"ГУР МО України констатує - ліквідація рухомого складу на російській залізниці зменшує можливості військової логістики держави-агресора", - зазначено в повідомленні.

Дивіться відео - у РФ знищили два тепловози:

Скріншот
/ Скриншот

Спецоперації ГУР - останні новини по темі

Раніше повідомлялося про те, що ГУР здійснило потужну кібератаку. У результаті атаки ГУР на російську компанію сервіси підприємства в багатьох регіонах Росії перестали працювати.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те. що ГУР спалило прямо в Москві вертоліт Ка-32. ГУР Міноборони України знищило вертоліт Ка-32, який росіяни використовували для авіапідтримки своєї армії.

Як повідомлялося раніше, у Росії силовики затримали заступника Шойгу після спецоперації ГУР. У Кремлі прекрасно знали про хабарництво Тимура Іванова, однак це не ставало приводом для його притягнення до відповідальності.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти