StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Закрутила роман з охоронцем Путіна: зрадниця Оксана Марченко "пустилася берега" у РФ

28 квітня 2024, 09:43оновлено 28 квітня, 11:47
11325
Оксана Марченко, в основному, перебуває в РФ, але частенько їздить відпочивати на Кіпр.
Оксана Марченко
Оксана Марченко готується з'явиться росТБ / колаж: Главред, фото: t.me/oksana_marchenko_official

Зрадниця України, скандальна ведуча Оксана Марченко, яка також є кумою диктатора Путіна, ще перед початком повномасштабного вторгнення РФ в Україну втекла в країну-терористку Росію.

Марченко повністю зникла із соцмереж і тільки нещодавно опублікувала фото з новим іміджем.

Як повідомляє OBOZ.UA, за їхньою інсайдерською інформацією виплило, що Кремль планує масштабну кампанію з просування політичного проєкту Віктора Медведчука (чоловіка Марченко) "Інша Україна", обличчям якої має стати Оксана.

відео дня

Також стало відомо, що зрадниця Марченко проживає в РФ, але іноді їде на відпочинок до Середземного моря на Кіпр. А кремлівські чиновники навіть підозрюють, що ведуча закрутила роман з одним з охоронців Путіна.

Варто зазначити, не так давно журналісти знайшли підтвердження співпраці Марченко з продюсером-путіністом із СТБ у РФ. Схоже, ведуча знову з'явиться на екранах, але тільки вже не в Україні, де її раніше любили і поважали, а в країні-окупанті, і стане ще одним рупором кремлівської пропаганди.

Хто така Оксана Марченко?

Оксана Марченко - колишня українська телеведуча, дружина проросійського олігарха Віктора Медведчука, кума президента РФ Володимира Путіна.
19 лютого 2021 року РНБО України ввела санкції щодо Марченко за фінансування тероризму, збройної та інформаційної агресії Росії щодо України. Фігурантка бази "Миротворець". У квітні 2023 року Марченко було оголошено в розшук як особу, яка переховувалася від досудового розслідування з 24 березня 2023 року.

Оксана Марченко - останні новини по темі

Додамо, нещодавно колишня українська телеведуча Оксана Марченко намагається зробити в країні-агресорі РФ нову кар'єру - і випустила в Мережі новий сезон свого серіалу "Паломниця".

А також Оксана Марченко показала, який вигляд має зараз. Після численних пластичних операцій і косметичних процедур вона абсолютно втратила схожість зі своєю колишньою зовнішністю часів її зйомок у "Х-факторі". На свіжому фото кума Путіна показала себе зі стриманим макіяжем і новим кольором волосся.

Читайте більше про Марченко:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти