StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Маша Єфросиніна розповіла, як її чоловік зник після їхнього першого інтиму

15 лютого 2023, 21:34оновлено 15 лютого 2023, 22:39
Телеведуча Маша Єфросиніна згадала про початок відносин зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим. І розповіла, як той ігнорував її після першого інтиму.
Єфросиніна, чоловік
Маша Єфросиніна і Тимур Хромаєв / Колаж фото УНІАН

Відома українська телеведуча, блогер і світська левиця Маша Єфросиніна вперше розповіла історію про те, як непросто спочатку складалися стосунки з її теперішнім чоловіком і батьком її дітей Тимуром Хромаєвим. Відвертим спогадом зірка поділилася в новому випуску свого шоу "Дорослі дівчата", яке вона веде зі співачкою Олею Поляковою.

Єфросиніна каже, що познайомилася з Хромаєвим 20 років тому в Ялті. Вони кілька місяців зустрічалися, потім у них стався інтим. І чоловік раптом зник з радарів.

"Мені 22. У нас було кілька місяців такого зустрічання, ми переспали і він зник. Минає місяць. У мене день народження, 25 травня, і в той же день мені вручають премію, була така "чорна перлина". Я на своїй орендованій квартирі, готуюся, сиджу і думаю: чергова Моя премія, черговий мій світський вихід і я одна. Та не хочу я знову йти одна, хочу з'явитися на заході національного масштабу, на той період, з красивим чоловіком під руку", ‒ розповіла телеведуча.

відео дня

Вона написала Хромаєву, він погодився стати її супутником на світському заході. І після цього Їхні стосунки закрутилися з новою швидкістю.

"Він сказав, що він думав [і тому зникав ‒ Главред]. Це такий інтимний момент. Він завжди собі дівчину, в яку він закохається, уявляв інакше. Він завжди шукав тиху домогосподарку, яка буде просто вибудовувати сімейне вогнище. Він сказав: "Я закохався настільки сильно, що я взяв собі час, що, можливо, я впораюся з цими почуттями і мене відпустить. Але коли я побачив тебе на сцені, побачив, що тебе вітає весь зал [в той день у Єфросиніної був день народження ‒ Главред], а ти дивишся тільки на мене. Я зрозумів: все, гайки. Куди б я не потрапив з цією жінкою, я хочу бути з нею". І потім це вже були дії з його боку", —підсумувала Єфросиніна.

Нагадаємо, раніше Маша Єфросиніна стверджувала, що, всупереч загальній емоційній пригніченості через війну в Україні, намагається з усіх сил піднімати моральний дух українців.

Вона знову знімає розважальне ток-шоу "Дорослі дівчатка" зі співачкою Олею Поляковою, адаптувавши його під реалії сучасності, і поступово повертає кадри зі студійних фотосесій в соціальні мережі.

Раніше Оля Полякова говорила про те, що переконана, що росіяни не хочуть дізнаватися всю реальну і криваву правду про війну, яку розв'язав їх диктатор Путін в Україні, і тому вважають за краще слухати пропаганду, яку несуть з телеекрану Ольга Скабєєва і Володимир Соловйов.

"А так їм легко жувати цю жуйку. Вони жеруть, ті люди, те, що їм в голову вкладають Соловйов, Скабеева і інша абсолютна нечисть. До речі, цих людей чітко потрібно покарати. Вони-огидні співучасники злочину, їх потрібно судити, а краще розстріляти. Скабееву розстріляти! Соловйова розстріляти! Всіх до такої матері розстріляти!", - висловилася співачка.

Інші новини про шоу-біз:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти