StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Бруд": путініст Михайло Боярський визвірився у бік своєї онуки

28 квітня 2024, 18:02
30686
Михайло Борський люто відреагував на татуювання на тілі старшої онуки.
Михайло Боярський
Михайло Боярський не сприйняв новину про татуювання внучки / колаж: Главред, фото: facebook.com/wwwmboyarskiyru

Затятий путініст російський актор і співак Михайло Боярський, який у захваті від кривавого вторгнення Росії в Україну, висловився в бік старшої онуки.

В ефірі програми "Ты не поверишь!" на росТБ Боярський уперше дізнався про татуювання на його онучці. Він дуже болісно сприйняв цю новину і навіть назвав татуювання "брудом".

відео дня

"Я думаю, що це не зовсім так. Я, правда, не знаю, але боронь боже! Це кошмар якийсь, ні. Це якийсь бруд на тілі, жахливо! Я проти цього всіляко. Якщо буде робити, то їм жити далі. Нехай малює на собі, що завгодно, її дружині читати потім усю цю справу, я-то не буду", - сказав путініст.

Хто такий Михайло Боярський?

Михайло Боярський - радянський і російський актор театру, кіно, озвучування і дубляжу, співак і музикант; народний артист РРФСР (1990).
У серпні 2015 року СБУ внесла Боярського до списку діячів культури, дії яких створюють загрозу національній безпеці України. 19 жовтня 2022 року внесений до санкційних списків України проти осіб, "які публічно закликають до агресивної війни, виправдовують і визнають законною збройну агресію РФ проти України, окупацію території України".
3 лютого 2023 року внесений до санкційного списку Канади як "причетний до поширення російської дезінформації та пропаганди".

Михайло Боярський - останні новини по темі

Зазначимо, Михайло Боярський вирішив прокоментувати масову в течу російських артистів із країни-терориста Росії. Боярський зізнався, що сам би не поїхав із країни, тому на еміграцію колег він намагається не звертати уваги.

А також Михайло Боярський, який нещодавно вирішив завершити кар'єру, може страждати від серйозного захворювання. Лікар Юрій Серебрянський заявив, що 73-річний артист у молодості не був прихильником здорового способу життя. Це і стало причиною його погано самопочуття.

Читайте більше про Боярського:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти