StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Колишня дружина Потапа публічно потролила Настю Каменських

29 квітня 2024, 02:00
2229
Ірина Горова публічно відреагувала на новий кліп Насті Каменських "Молоко".
Настя Каменських, Ірина Горова
Ірина Горова потролила Настю Каменських / колаж: Главред, фото: instagram.com/kamenskux/, instagram.com/gorovaya_irina/

Українська продюсерка Ірина Горова, яка була дружиною репера Потапа, прокоментувала нову роботу його теперішньої дружини Насті Каменських.

Під час лекції в Інституті журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка, студенти записали відео з Горовою і опублікували його в TikTok.

Реакція Ірини на пісню Каменських викликала сміх на всю аудиторію.

відео дня

"Я не те що не маю права про це говорити. Я просто хочу сказати, що в кожного своя стратегія. Мені здається, що вона працює просто на іншу аудиторію. Я, наприклад, не вважаю це чимось суперкрутим, але якщо, умовно, затулимо їй обличчя і уявимо якусь афроамериканку, яка це співає, то нас це не здивує. Просто це нас дивує, тому що ми маємо якесь враження про цю людину і раптом вона Moloko співає. Але згадайте всі її треки, крім початку війни, вона ж теж там...", - сказала продюсерка.

Також Горова демонстративно потрусила грудьми, як робить це Каменських у новому кліпі.

Хто така Настя Каменських?

Настя Каменських - українська співачка і телеведуча. Зараз вона працює під творчим псевдонімом NK, який ознаменував початок її сольної кар'єри. Усього за два роки Насті Каменських вдалося вийти на міжнародну музичну арену і попрацювати зі світовими зірками в музиці. Її дебютний англо-іспаномовний трек NK "Peligroso" очолив чарти Billboard, Music Choice, MTV, HTV.

Ірина Горова - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Ірина Горова в інтерв'ю розповіла, що найбільше грошей витратила не на купівлю, а на будівництво двоповерхового будинку. Як зазначила Горова, зараз вона не витрачає кошти, а більше вкладає їх. На місяць вона витрачає близько 2-3 тисяч доларів.

А також Ірина Горова зробила несподіване зізнання щодо колишнього чоловіка. Вона заявила, що Потап познайомив її з шоу-бізнесом. За її словами, вони зробили один для одного все, що могли.

Читайте більше про Горову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти