StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Постаріла Валюха зі "Сватів" із сальним волоссям шокувала мережу відеозверненням

28 квітня 2024, 16:56
9203
Путіністка Тетяна Кравченко налякала своїм дивним виглядом і передала побажання російським окупантам.
Татьяна Кравченко
Тетяна Кравченко записала дивне відеозвернення / колаж: Главред, фото: t.me/tatyana_eduardovna_kravchenko

Скандальна акторка Тетяна Кравченко, ще відома як Валюха зі "Сватів", яка родом із Донецька, але підтримує терористичне вторгнення РФ в Україну, передала сердечні побажання російським убивцям із Чувашії через маму одного з окупантів.

Мама одного з окупантів зустріла в московському метро прихильницю диктатора Путіна Кравченко і попросила акторку сказати кілька слів для свого сина та інших окупантів із Чувашії.

відео дня

"Мої дорогі, це я, Таня Кравченко. Ви дивилися "Свати"? Я там граю Валюху. Мої дорогі синочки, чуваські бійці, люблю вас, молимося за вас. Бог із вами. Приходьте додому живими, а ми будемо чекати. З Богом!" - сказала Кравченко у відео, яке опублікували в соцмережах.

Варто зазначити, що вигляд у актриси, яку часто звинувачують в алкоголізмі, бажає кращого: немите волосся, дивна хустка на голові, кофта рудого відтінку.

Хто така Тетяна Кравченко?

Тетяна Кравченко - радянська і російська актриса театру і кіно. Народна артистка Російської Федерації (2002).
У 2014 році підтримала анексію Криму Росією.
У 2015 році акторці було заборонено в'їзд в Україну, оскільки вона підтримала анексію Криму Росією і самопроголошені "ДНР" (террористическая организация. - ред.) і ЛНР.
У 2023 році підтримала вторгнення Росії в Україну, засудила президента України Володимира Зеленського, при цьому заявивши, що Україна "перетворюється на фашистську державу".

Тетяна Кравченко - останні новини по темі

Зазначимо, Тетяна Кравченко несподівано обрушилася на свого колегу, актора Анатолія Васильєва в серіалі "Свати", який зіграв роль професора Ковальова і дідуся Жені, яку зіграла українська акторка Анна Кошмал.

А також актор Станіслав Садальський розповів, що Тетяна Кравченко запевняла його, що хоче підтримати рідний Донецьк і готова виступити з ним на сцені Донецького драматичного театру "за покликом серця". Однак причиною скасування поїздки нібито став страх молодих акторів.

Читайте більше про Кравченко:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти