StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Гаряча, як пекло, королева": Мадонна стягнула з себе сукню на вулиці

25 серпня 2022, 03:17
Випадковість або чітко продумана провокація - коли за "справу" береться поп-ікона, ніколи не знаєш напевно.
Мадонна
Мадонна стягнула з себе сукню на вулиці / instagram.com/madonna

Американська співачка Мадонна вже занадто доросла дівчинка, щоб витрачати час на дрібниці. Тому кожен її день - справжнє свято.

Так, після двотижневого відпочинку в Італії, артистка вирішила влаштувати прощальну вечірку на Сицилії. Вона прогулялася по спекотних італійських вуличках в не менш гарячому образі.

Наряд Мадонна вибрала практично (за мірками співачки) цнотливий - темне плаття нижче колін з рослинним принтом, укорочені рукавички в сіточку, великі сережки і намиста.

відео дня

Під час прощальної прогулянки вона встигла і пригорнутися до стародавніх стін, і покататися на "веспі", яка вважається одним з негласних символів Італії.

Чи то навмисно, чи то випадково, але на деяких кадрах, якими Чікконе поділилася на своїй сторінці в Instagram, ліф її сукні сповз, оголюючи груди артистки, обтягнуті в чорні мережива.

Раніше 64-річний іспанський актор Антоніо Бандерас показав на пляжі свою коханку. Дівчина вдвічі молодша за нього, і вже підписується прізвищем артиста.

Також 93 - річна вдова Шона Коннері, Французька художниця Мішелін, без збентеження демонструє тіло в бікіні - вона відпочивала на яхті на Багамських островах.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти