StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лесбійські ігри: 64-річна Мадонна цілувала своїх гостей на вечері взасос

18 серпня 2022, 02:47
3586
Головною стравою на святковому столі була, схоже, сама Чікконе.
Мадонна
Мадонна цілувалася взасос з подругами на свій День народження / instagram.com/madonna

Американська співачка і поп-ікона Мадонна (Мадонна Луїза Чікконе) завжди вміла організовувати вечірки і відриватися на повну.

З віком артистка відточила цей свій талант до досконалості. Не дивно, що перші кадри з вечірки, присвяченої її 64-річчю, вже заінтригували понад 200 тис. шанувальників співачки.

Мадонна на своїй сторінці в Instagram виклала ролик, в якому вона спершу красується у святковій сукні (білій, з рослинним орнаментом, який нагадує Петриківський розпис, виконаний в синіх відтінках), потім їде на вечерю в компанії друзів, і нарешті сама вечірка.

відео дня

На відео потрапили кадри з лімузина, на яких співачка, сидячи між двома подружками, по черзі цілується по-французьки то з одною, то з іншою.

Раніше українська акторка і співачка, зірка серіалу Школа, 21-річна Анна Трінчер показала нові татуювання в інтимних місцях, через що зіткнулася з осудом підписників.

Також українська співачка, модель, волонтерка і зірка Playboy Даша Астаф'єва показала гумористично-пізнавальний ролик про вкрай важливий аспект життя кожного дорослого українця - про кохання.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти