StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

63-річна Джеймі Лі Кертіс похвалилася шикарним тілом в сітці і купальнику

14 жовтня 2022, 19:01
6075
Зірка Хелловіна і Правдивої брехні оголила свої принади для відомого видання.
Джеймі Лі Кертіс
Джеймі Лі Кертіс знялася в купальнику для The New York Times / instagram.com/jamieleecurtis

Американська акторка і письменниця Джеймі Лі Кертіс всесвітню популярність заслужила завдяки культовій серії фільмів-слешерів Хелловін. Класичний цикл складається з 8 фільмів, головну роль в яких зіграла Кертіс.

Прем'єра фінальної стрічки, Хелловін закінчується, відбудеться з дня на день, і акторка, яка грала Лорі Строуд протягом 44 років, взяла участь у зйомках для рекламної кампанії. Її фотографії опублікувало видання The New York Times.

Джеймі Лі зараз 63 роки і вона переконана - вікові зміни в зовнішності жодним чином не повинні впливати ні на привабливість жінки, ні на її самоідентифікацію. Вона вважає за краще натуральне старіння, тому перестала зафарбовувати сивину вже багато років тому, і уникає омолоджуючих косметичних і хірургічних процедур.

відео дня

Все це не завадило їй з'явиться у всесвітньо відомому виданні в шикарному чорному купальнику і колготках в сітку. Старіти красиво - це про Джеймі Лі Кертіс. Свого часу вона встигла побувати і секс-символом, і натхненням для "королев крику" багатьох поколінь.

Джеймі Лі Кертіс
Джеймі Лі Кертіс знялася в купальнику для The New York Times / instagram.com/nytimes Фото: Райан Флюгер

Раніше зірка Playboy і волонтерка Даша Астаф'єва оголила соковиті принади в леопардовому корсеті - фанати порівняли чуттєву красу співачки з Атлантичним океаном.

Також новий бойфренд Наді Дорофєєвої, ресторатор і музикант Міша Кацурін, показав оголене фото співачки на тлі відкритого вікна.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти