Суд заарештував активи двох телеканалів Порошенка

6 січня 2022, 20:01оновлено 6 січня 2022, 20:33
Раніше він продав їх в руки медіахолдингу.
Петро Порошенко
Петро Порошенко залишився без майна / eurosolidarity.org

Печерський районний суд Києва у четвер, 6 січня, наклав арешт на майно п'ятого президента України Петра Порошенка. У тому числі і на два телеканали - Прямий і 5 канал.

"Крім майна Порошенка суддя Бортницька-Татарова заарештувала активи" Прямого "і" 5 каналу"... примітно, що з листопада минулого року всім добре відомо: канали не належать Порошенку", - йдеться в заяві партії європейська солідарність.

Як відомо, з кінця 2021 року дані телеканали знаходяться у володінні холдингу вільні медіа.

Нагадаємо, вільні медіа 8 листопада придбав 100% корпоративних прав в телеканалах 5 канал і прямий "за ринковою ціною". Сума невідома, але зазначено, що "угода передбачає розстрочку з виплати покупної ціни".

Справа Порошенко

Раніше Порошенко "прославився" своєю втечею від представника ДБР, який намагався вручити йому повістку під стінами Верховної Ради.

Після цього, нардепа помітили в аеропорту Бориспіль. А журналісти з'ясували, що квиток він купив через 15 хвилин, після оприлюднення інформації про "втечу" в ЗМІ.

Наступного дня Порошенко, як анонсувала після інциденту прес-служба "ЄС", зустрівся з Вселенським Патріархом Варфоломієм у Туреччині.

Також раніше Антимонопольний комітет оштрафував групу компаній Roshen, пов'язаних з нардепом Петром Порошенком. Сума склала 283,63 мільйона гривень.

6 січня Порошенко заявив, що повернеться в Україну 17 числа. Він планує зустрітися з Генеральним прокурором і піде до суду.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти