Одеський суд покарав обвинуваченого у побитті читанням дитячого роману

5 січня 2022, 20:00
Служитель Феміди порахував, що фігурант справи повинен розвиватися інтелектуально.
Одеський суд покарав обвинуваченого у побитті читанням дитячого роману
Малиновський суд Одеси / .facebook.com/ml.od.court.ua

Малиновський районний суд Одеси здивував своїм рішенням. Інстанція засудила обвинуваченого у побитті людини до прочитання дитячого роману Елінор Портер Полліанна.

Як повідомили в пресслужбі суду, служитель Феміди Олександр Гарський визнав винним 35-річного чоловіка в побитті людини і призначив йому покарання у вигляді штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних податком мінімумів доходів громадян (850 грн), а також рекомендував прочитати роман американської письменниця Елінор Портер Полліанна, 1913 року.

За словами обвинуваченого, 23 червня 2020 року його дружина пішла в одну зі шкіл Одеси для того, щоб влаштувати в школу їх дитину. Однак через деякий час вона подзвонила і повідомила, що її автомобіль подряпав якийсь чоловік. З ним у обвинуваченого і стався конфлікт.

У пресслужбі додали, що обвинувачений має вищу педагогічну освіту за спеціальністю Фізичне виховання, працює директором приватної фірми і виховує двох дітей восьми і шести років.

Суддя порахував, що фігурант застосував фізичну силу майже інстинктивно, а подію назвав непорозумінням. Але сам обвинувачений при цьому висловився, що деяким людям можна пояснити свою позицію тільки за допомогою сили.

Почувши це, служитель Феміди визнав дану поведінку образливою по відношенню до інших людей і рекомендував обвинуваченому звернути увагу на власне ставлення до життя, а також на свій інтелектуальний розвиток. Тому і рекомендував йому прочитати вищеназваний роман.

Нагадаємо, це не перший подібний випадок саме в даному суді. Раніше Малиновський районний суд засудив обвинуваченого в крадіжці чоловіка до умовного терміну і читання творів Івана Франка та Льва Толстого. Це вже другий подібний вирок у місті.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти