"Били струмом по геніталіях": ветеран АТО розповів про страшні тортури в полоні в окупантів

22 жовтня 2022, 15:14
Житель Козачої Лопані на Харківщині на ім'я Віталій, ветеран АТО, під час окупації був у полоні росіян і піддавався страшним тортурам.
Харків, полон
Ветеран АТО розповів про страшні тортури в полоні в окупантів / колаж фото Громадське

Ветеран АТО і житель міста Козача Лопань (Харківська область) на ім'я Віталій під час тимчасової окупації міста потрапив у полон до російських окупантів. Там його піддавали звірячим тортурам, повідомляє Hromadske.

Від регулярних побиттів у Віталія швидко тріснули ребра. Він говорив окупантам, що давно страждає від пахової грижі. І, що якщо вони будуть продовжувати побиття, то він помре на місці.

Окупанти наказали негайно показати грижу, зірвали штани і нижню білизну. А потім нелюди до його геніталій пристебнули прищіпку, а на стегно кинули великий дріт.

відео дня

"Коли пустили струм, з'явилося відчуття, ніби мені через геніталії заливають чи то розпечений метал, то холодний азот, чи то всі разом. Цей звук – "дик-дик-дик-дик". Я постійно його чув у голові", – згадує Віталій.

Окупанти влаштовували чоловікові допит, який був безглуздими, бо завдяки колаборантам місцевим мали всю повноту інформацію.

Віталій каже - життя йому врятувало лише те, що вони не знайшли його армійських документів.

"Тому я сказав, що був [в АТО - Главред] старшиною роти - готував, одягав і до зброї не мав ніякого відношення", – підсумував він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські військові ліквідували ще одного високопоставленого окупанта – командира танкової роти старшого лейтенанта Шералі Негмонова. Окупант був випускником Казанського танкового училища і відправився воювати проти України, за що і поплатився головою.

До того на війні в Україні був "демілітаризований" мобілізований окупант з Уралу - 40-річний Артем Небаєв. Він отримав повістку 28 вересня, а вже 8 жовтня загинув від отриманого поранення. Тобто житель Каменська-Уральського загинув всього лише через 10 днів після отримання повістки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти