Нічому не навчився: ЗСУ знищили окупанта, який після полону в Україні знову повернувся воювати

21 жовтня 2022, 23:00
Єфрейтор Натан Касаткін, який встиг побувати в українському полоні і був обміняний, повернувся знову в Україну і вже був знищений ВСУ остаточно.
ЗСУ, окупант 7
ЗСУ знищили окупанта, який після полону в Україні знову повернувся воювати / УНІАН та скріншот з відео

В Україні бійці ЗСУ ліквідували російського окупанта Натана Касаткіна. Він прославився тим. що здався в полон українцям на самому початку повномасштабного вторгнення РФ, а потім був обміняний на українських полонених.

Проте, Касаткін не вгамувався. Він повернувся на війну в Україну у складі окупаційної армії і загинув. Інформація про його ліквідацію поширилася в російських соцмережах у п'ятницю, 21 жовтня

"Російський військовий Натан Касаткін, який потрапив у полон в перші дні війни (фігурував на відомому відео, де матерно обзивав Путіна), потім був звільнений за обміном, але навіщось вирішив знову повернутися в Україну. Кінець виявився трохи передбачуваний", – прокоментував ситуацію український журналіст Денис Казанський.

Касаткін був єфрейтором, служив в 11-й десантно-штурмовій бригаді 3-ї десантно-штурмової роти (в/ч 32364, Республіка Бурятія, місто Улан-Уде).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські військові ліквідували ще одного високопоставленого окупанта – командира танкової роти старшого лейтенанта Шералі Негмонова. Окупант був випускником Казанського танкового училища і відправився воювати проти України, за що і поплатився головою.

До того на війні в Україні був "демілітаризований" мобілізований окупант з Уралу - 40-річний Артем Небаєв. Він отримав повістку 28 вересня, а вже 8 жовтня загинув від отриманого поранення. Тобто житель Каменська-Уральського загинув всього лише через 10 днів після отримання повістки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти