StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У Росії помер популярний телеведучий, актор кіно і серіалів

29 квітня 2023, 12:30
У РФ помер Сергій Колесніков, який вів популярну колись програму "Фазенда".
Сергій Колесніков
Сергій Колесніков / Фото Стархіт

У країні-агресорі Росії помер популярний телеведучий, актор театру і кіно Сергій Колесніков.

За інформацією пропагандистського видання "Стархіт", акторові було 68 років. Про причини смерті артиста поки нічого не відомо.

Актор Сергій Колесніков брав участь у багатьох російських кіно і серіалах. Зокрема, артист зіграв у: "Петербурзьких таємницях", "Далекобійниках", "Детективах-4", "Таємницях інституту шляхетних дівчат". Актор також зіграв і в американському кіно. Однією з найвідоміших його робіт стала роль Віктора Чагаріна — корумпованого чиновника у фільмі "Міцний горішок: Хороший день, щоб померти".

відео дня
Сергій Колесніков
Сергій Колесніков / Фото Стархіт

Крім того, артист також прославився в ролі ведучого телепрограми "Фазенда", яка виходила на пропагандистському "Першому каналі".

Нагадаємо, в Умані в ніч на 28 квітня російська ракета вдарила прямо по багатоповерхівці, де мирно спало безліч сімей. В результаті "прильоту" були буквально "стерті" квартири. В одній з них перебував рок-музикант з Миколаєва Володимир Макаровський.

Раніше також у 35 років померла відома російська оперна співачка Анна Бондаревська. Як повідомили у Великому театрі Росії, причина смерті артистки не розкривається. Примітно, що вона померла в день свого ювілею.

Главред також повідомляв, що турецький актор Чагдаш Чанкая ("Підстава: Осман") загинув в результаті землетрусу, від якого здригнулася Туреччина і Сирія 6 лютого - тіло його і дружини знайшли під завалами.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти