StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Головоломка для тих, у кого блискучий зір: треба за 15 секунд знайти слова

29 квітня 2024, 05:30оновлено 29 квітня, 18:52
607
Спробуйте розгадати вкрай непросту, але веселу й цікаву головоломку - саме ця оптична ілюзія вимагатиме від вас особливої спритності та уваги.
Загадка
Знайдіть одразу шість слів за 15 секунд / Jagranjosh

Кожному з нас час від часу потрібно відволіктися та переключити свою увагу на інші завдання. Для цього можна розгадувати головоломки. Веселі або складні оптичні ілюзії надають змогу весело провести час із сім'єю та друзями і потренувати свою кмітливість. Цього разу нам потрібно знайти цілих шість слів.

Головоломка від Jagranjosh вкрай непроста, оскільки потрібно знайти одразу декілька слів. Щоб її розгадати, для початку знадобиться добре роздивитися картинку, і зрозуміти, як саме шукати слова.

Подобаються головоломки? Спробуйте розгадати ще одну: головоломка для уважних і кмітливих: треба за 18 секунд знайти літеру N

відео дня

На зображенні - кімната з людьми. Вони радіють і готуються до святкового столу. Також на картинці кілька написів англійською мовою - Gift (подарунок), Friends (друзі), Balloon (кулька), Cake (тістечко), Games (ігри), and Party (вечірка).

Ваше завдання - знайти всі шість написів на картинці.

Дається лише 15 секунд! Готові? Тоді поїхали!

Загадка
Уважно дивіться на картинку, і ви знайдете потрібні слова / Jagranjosh

Не вдалося знайти всі слова? Ловіть підказку: кожне зі слів обведене червоним кружечком.

Разгадка
Якщо знайшли всі слова, ви дуже уважна людина / Jagranjosh

Ви можете спробувати розгадати й інші головоломки. Наприклад, оптичну ілюзію, де треба за 6 секунд знайти сову. Вам потрібно знайти тварину, яка візуально може бути дуже схожа на сову, але відрізняється від птаха.

Також пропонуємо розгадати головоломку для тих, у кого чудовий зір. На картинці показано зоопарк, куди прийшла сім'я фотографувати жирафів. Десь серед жирафів сховалася мавпочка, яку потрібно знайти лише за 6 секунд.

А ще в нас є головоломка для тих, у кого зір яструба. Показано дві картинки, на яких ведмедик лізе на дерево. Ваше завдання - знайти три відмінності першого зображення від другого.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти