StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"В її голові ненависть": путініст Кіркоров висловився про Пугачову і налетів на Галкіна

29 квітня 2024, 09:59
1993
Путініст Кіркоров заявив, що Алла Пугачова поїхала жити до Ізраїлю не зі своєї волі, а за бажанням Максима Галкіна.
Філіп Кіркоров, Алла Пугачова
Філіп Кіркоров звинувачує Максима Галкіна у від'їзді Пугачової з РФ / колаж: Главред, фото: instagram.com/fkirkorov/, instagram.com/alla_orfey/

Російський співак Філіп Кіркоров, який підтримує терористичне вторгнення РФ в Україну і навіть їздив з "гастролями" на окупований Донбас, розповів, що думає про від'їзд Алли Пугачової з країни-окупанта.

На думку путініста, Примадонна поїхала жити до Ізраїлю не тому, що засуджує політику Кремля, а в усьому винен її чоловік Максим Галкін, якого визнали іноагентом у РФ.

відео дня

"Будучи вірною дружиною, вона тримає сторону Галкіна. Чому в її голові зараз стільки ненависті? У глибині душі, знаючи її не з чуток, вона все одно згадує прекрасні речі, які у нас були", - сказав любитель Путіна Кіркоров для росЗМІ.

Філіп стверджує, що раніше Пугачова не хотіла ставати громадянкою іншої країни.

"Коли я їй пропонував: "Давай, ти ж можеш стати болгаркою", - вона говорила "Ні, я росіянка". Відмовилася вона тоді від болгарського паспорта", - заявив Кіркоров.

Хто такий Філіп Кіркоров?

Філіп Кіркоров - радянський і російський естрадний співак, Народний артист РФ (2008). У 2008 році також отримав звання Народного артиста в Україні, але у 2023 формально був його позбавлений через підтримку російської агресії. Учасник безлічі скандалів, зокрема й "голої" вечірки Анастасії Івлєєвої в грудні 2023 року, яка спричинила хвилю "скасування" популярних артистів у країні-окупанті.

Філіп Кіркоров - останні новини по темі

Зазначимо, у країні-окупанті Росії хочуть позбавити звання народного артиста путініста Філіпа Кіркорова через участь у "голій" вечірці. З відповідним проханням до диктатора Путіна звернувся керівник Федерального проєкту з безпеки та боротьби з корупцією в РФ Віталій Бородін.

А також путініст Філіп Кіркоров не розлучається з новою фавориткою Марго Овсянніковою. А ще кілька місяців тому на її місці була продюсерка Тетяна Тур. Зараз же путініст блищить всюди в компанії нової пасії, вона стала його новою супутницею на всі світські заходи.

Читайте більше про Кіркорова:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти