StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Молода дружина Сергія Тігіпка похвалилася соковитим бюстом в прозорому корсеті

21 листопада 2022, 02:03оновлено 22 листопада 2022, 16:22
Алла Зіневич показала, що мама трьох дітей може залишатися максимально привабливою.
Алла Зіневич
Алла Зіневич показала талію і бюст в прозорому корсеті / instagram.com/alla_zinevych_

Третя дружина 62-річного українського підприємця і політичного діяча Сергія Тігіпка Алла Зіневич вже почала підготовку до Нового року. І, як будь-яка красива жінка, особливу увагу вона приділила святковому вбранню.

Його 38-річна Зіневич продумала до дрібниць - залишилося підібрати тільки зачіску і аксесуари. На своїй сторінці в Instagram вона поділилася роликом, в якому розкрила секрет свого святкового образу.

Як справжній новорічний подарунок, де під обгорткою таїться неймовірний сюрприз, дружина Тігіпка спершу постала в молочно-білому приталеному брючному костюмі. Але коли вона розстебнула гудзик, під піджаком виявилося дещо дуже особливе.

відео дня

В якості головного акценту в своєму новорічному вбранні Зіневич обрала прозорий білий корсет, прикрашений блискучими кристалами і бісером. Бюст і талія жінки виглядали в такому образі спокусливо і пікантно.

Раніше американська співачка барбадоського походження Ріанна побалувала шанувальників гарячими фото в корсеті і шкірі. Артистка приймала звабливі пози, щоб привернути увагу.

Також онука Софії Ротару, модель і блогерка Соня Євдокименко, перетворила вулиці Нью-Йорка на власний подіум, який підкорила своїми нескінченно довгими ногами в зухвалому міні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти