StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Молода дружина Сергія Тігіпка показала ідеальний прогин в облягаючому одязі

1 листопада 2022, 01:55
Алла Зіневич перетворила простий акробатичний трюк на справжнє відкриття для шанувальників.
Алла Зіневич
Алла Зіневич встала на місток у відкритому спортивному вбранні / instagram.com/alla_zinevych_

Третя дружина 62-річного українського підприємця і політичного діяча Сергія Тігіпка Алла Зіневич показала, як вона бореться з тривожністю під час повітряної тривоги.

Ранок понеділка видався нелегким - по всій Україні лунали вибухи. 38-річна Зіневич вирішила не сумувати, і не дарувати ра**истської армії ні краплі свого гарного настрою.

Замість цього Алла витратила час з користю для себе - провела невелике спортивне тренування. На своїй сторінці в Instagram жінка показала, як в спортивному топі і коротеньких шортиках робить місток. При цьому Зіневич ускладнила трюк - на ноги вона одягла обважнювачі і встала навшпиньки так, що їй довелося балансувати, щоб зберегти рівновагу.

відео дня

"Починаємо тиждень спортивно всім тривогам на зло", - підписала ролик вона.

Алла - велика прихильниця спорту, і це, до речі, дає вельми помітні плоди. Її стрункості і підтягнутості можуть позаздрити навіть зовсім юні дівчата.

Раніше акторка Жіночого Кварталу і комік Ірина Сопонару "засліпила" фанатів сяйвом яскравого кадру, на якому вона постала одягненою в пікантний корсет від українського бренду.

Також супермодель, акторка і одна з найкрасивіших жінок ХХ століття за версією Playboy 56-річна Сінді Кроуфорд засвітила соковиті стегна в сукні-мантії.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти