StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як зараз виглядає єдина донька Анастасії Волочкової, яка втекла від епатажної матері

30 грудня 2022, 11:46
17-річна Аріадна вважала за краще жити з батьком, подалі від вечірок та скандалів горе-балерини.
Анастасія Волочкова, Аріадна Волочкова
Анастасія Волочкова і з дочкою Аріадною / instagram.com/volochkova_art

Аріадна Волочкова з'явилася на світ в 2005 році в результаті союзу бізнесмена Ігоря Вдовіна та скандальної балерини Анастасії Волочкової.

І хоч 17-річна дівчина стає приводом танцівниці для піару, сама Аріадна давно прийняла рішення не брати участь в провокаційних витівках матері - вона не шукає слави і популярності, принаймні не такими методами, до яких звикла її зіркова мати.

Вже кілька років Волочкова-молодша живе з батьком та його новою сім'єю - Вдовін одружився з російською ведучою Оленою Ніколаєвою, і нещодавно став батьком хлопчика на ім'я Олександр. Днями Олена святкувала День народження, на святковій вечірці засвітилася і Аріадна.

відео дня

На теплих сімейних знімках видно, що між дівчиною та мачухою склалися теплі стосунки, і в компанії Ніколаєвої Аріадна себе почуває вкрай комфортно, чого не скажеш про скандальну балерину.

Знімками з падчеркою Ніколаєва поділилася на своїй сторінці в Instagram. У коментарях відзначають, що з віком донька Волочкової все більше стає схожа на свого батька.

Аріадна Волочкова з родиною
Аріадна Волочкова з новою сім'єю її батька, бізнесмена Ігоря Вдовіна / instagram.com/elenanika

Раніше стало відомо, що латиська співачка Лайма Вайкуле, на знак протесту проти військової політики РФ і війни в Україні, вирішила відмовитися від російської мови.

Також західні ЗМІ опублікували справжню причину, чому британського актора Генрі Кавілла звільнили з серіалу Відьмак, де той грав головну роль. За словами інсайдерів, на знімальному майданчику "Геральт" поводився вкрай токсично з жінками.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти