StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Знайти компас піратів за 23 секунди зможе лише справжній дослідник: складна загадка

26 квітня 2024, 07:10оновлено 1 травня, 08:10
672
Така загадка допоможе перевірити свою уважність до деталей.
Загадка, компас
Потрібно знайти компас піратів за 23 секунди/ колаж: Главред, фото: Brightside, unsplash.com

Різноманітні головоломки та оптичні ілюзії є чудовим способом перевірити свою уважність та спостережливість. Але це не єдина причина їхньої популярності. Також розв’язування таких завдань допомагає покращити свої навички, стати кмітливішим і загострити уважність до деталей.

Радимо також прочитати матеріал: Потрібно знайти ковзани за 8 секунд: загадка на перевірку уважності

Розгадування таких загадок спершу може здаватися обтяжливим і досить складним. Але це тільки спочатку. Адже регулярна практика точно дасть свої плоди, і вже через деякий час ви зможете помітити, що такі завдання будуть даватися вам все легше і легше.

відео дня

У наступній загадці потрібно відшукати компас на картинці, пише jagranjosh. Зробити це буде точно непросто.

На картинці ми бачимо групу піратів, які зібралися на палубі. Капітан у зеленій пов’язці сварить матроса, думаючи, що саме він винен у тому, що десь зник компас.

Потрібно допомогти піратам розібратися, де ж насправді подівся компас. Можливо під час розгадування цієї загадки вам вдасться відбілити піратську репутацію матроса, і все-таки виявиться, що він не винен у зникненні важливого предмета, без якого у морі не обійтися. А можливо все буде й навпаки, і виявиться, що матрос таки винен у зникненні компаса.

На розгадування загадки дається всього 23 секунди. Непросто буде впоратися за цей час.

Загадка
Треба знайти компас піратів за 23 секунди/ Brightside

Потрібно буде "загострити" свій погляд і дуже уважно роздивитися усі деталі на малюнку, навіть найдрібніші. Адже відповідь може ховатися де завгодно. Якщо знехтувати якимись деталями і випустити їх з поля зору, то є ризик не помітити, де ж заховалася розгадка.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Загадка
Непросто буде помітити компас/ Brightside

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій лише найуважніший знайде "неправильне тістечко" за 4 секунди. Помітити тістечко, яке відрізняється від усіх інших, за такий короткий проміжок часу буде дуже складно.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти помилку на картинці за 3 секунди. Непросто буде помітити, де саме заховалася помилка на вигадливому малюнку.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти