StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Цукерберг стане батьком втретє

2 січня 2023, 13:05
Американець вже виховує двох дочок разом зі своєю дружиною.
Марк Цукерберг
Марк Цукерберг / Facebook.com

Американський підприємець, засновник соціальної мережі Facebook, один з найбагатших людей світу Марк Цукерберг знову скоро стане батьком.

Про це стало відомо завдяки новорічному привітанню Цукерберга на власній сторінці в Facebook.

"З Новим Роком! Ось всі пригоди і любов, які чекають вас в 2023 році", - написав він, запостивши фото себе зі своєю вагітною дружиною. До речі, пара вже є батьками двох дочок.

відео дня

Нагадаємо, раніше на новій обкладинці журналу TIME зобразили найбільш обговорювану подію тижня-глобальний шестигодинний збій в роботі Facebook і пов'язаних з нею сервісів. Головну тему номера присвятили скандалу з викриття внутрішньої інформації компанії, яку надала викривач Френсіс Хауген.

Зображення нової обкладинки TIME виклали у своїх соцмережах. Вона відразу ж викликала бурхливі обговорення. Так, поверх фотографії з Марком Цукербергом зображено вікно підтвердження ,на якому написано " видалити Facebook?"і запропоновані варіанти "скасувати"і " видалити".

У коментарях до посту користувачі розділилися на два табори: ті, хто або вже видалив цю соцмережу, або збирається, і ті, хто захищають фейсбук. Хоча, варто відзначити, що других набагато менше.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти