Палять тіла, б'ють і ґвалтують: на Запоріжжі окупанти доводять своїх же солдатів до суїциду

10 липня 2022, 11:49
4022
Російське командування ґвалтує солдатів за невиконання наказів.
Запоріжжя, російські військові
На Запоріжжі окупанти доводять своїх же солдатів до суїциду / npr.org, Радіо Свобода

У Запорізькій області російські військові почали масово дезертирувати через знущання з боку керівництва. Багато окупантів стріляють в себе ж, є випадки зґвалтування солдатів. Про це розповідають місцеві медики і жителі, повідомляє РИА Мелітополь.

Вчора жителі Якимівки повідомили про те, що окупанти розшукували понад 600 своїх солдатів-дезертирів, які самовільно покинули розташування. Окупанти перевіряли документи місцевих жителів, обшукували Гаражі і покинуті будинки.

Медпрацівники розповідають про те, що на початку липня в лікарню потрапив російський солдат, які через небажання воювати в Україні вистрілив собі в голову. Він помер на наступний день.

відео дня

Також відомо про те, що російські командири зґвалтували мінімум трьох своїх солдатів. Це вони зробили за те, що окупанти відмовилися виконувати накази начальства. Їх ґвалтували в приміщенні місцевої поліції.

За даними видання, російські військові спалюють трупи своїх же солдатів у дворі поліцейської дільниці. Більшість з них були піддані тортурам або страти за дезертирство, вчинення розбоїв і невиконання наказів начальства.

читайте такожРосійська армія найближчим часом може здійснити наступ на Запоріжжя - Міноборони

Нагадаємо, раніше начальник об'єднаного координаційного пресцентру сил оборони півдня України Наталія Гуменюк заявила, що ЗСУ в південному напрямку просуваються повільно, але впевнено.

Згодом у британській розвідці повідомили, що українська армія проводить ряд атак на запорізькому напрямку та в напрямку тимчасово окупованого Ізюму в Харківській області.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти