"Нас всіх уб'ють": з'ясувалися жахливі подробиці згвалтування у Кагарлику

1 червня 2020, 22:58
Мати потерпілої розповіла про стан дочки після жахливого злочину.
зґвалтування
З'ясувалися жахливі подробиці згвалтування в Кагарлику / yuga.ru

Зґвалтування в Кагарлику - поліцейські всю ніч катували, били і ґвалтували молоду жінку, яку привезли до відділення для допиту у справі про крадіжку.

Як пише РБК-Україна, родичі підозрюваних не вірять у те, що колишні співробітники поліції могли скоїти такий страшний злочин.

Як розповіла мама постраждалої жінки, 26-річну Нелю викликали увечері 23 травня на допит. Додому вона повернулася близько 8 годин ранку, була замучена й стогнала. Мама почала випитувати, що з нею сталося, бо Неля стогнала, була вся зігнута і виглядала жахливо.

відео дня

Однак Неля сказала матері, що просто втомилася. Вдень вона подзвонила матері і попросила швидше приїхати додому.

"Коли я приїхала, Неля стогнала, згорталася на дивані, і я благала її розповісти, що сталося. Вона відповіла: "Мама, мені сказали, що якщо я розповім тобі, то нас усіх уб'ють". Через деякий час я її розговорила, і вона розповіла, що її побили у відділенні двоє поліцейських. Я відразу викликала швидку. Медики приїхали швидко, оглянули її і відправили в Українку, там надали більш кваліфіковану допомогу. Там Неля і зізналася, що її зґвалтували. Лікарі викликали поліцію", - розповіла мама Нелі.

Зґвалтування у Кагарлику

Нагадаємо, в ніч з 23 на 24 травня двоє поліцейських з Кагарлика побили і зґвалтували дівчину у відділку поліції.

Пізніше з'ясувалося, що до злочину причетні начальник служби кримінальної поліції Кагарлика Микола Кузів і оперативний співробітник Сергій Сулима.

Згідно з однією з версій, поліцейські привезли дівчину до райвідділку Кагарлика, після чого побили і зґвалтували. Також вони застосували заходи фізичного насильства, і до чоловіка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти