Побили і зґвалтували дівчину: у Київській області затримано двоє поліцейських

25 травня 2020, 12:11
Підрозділ поліції, в якому працювали підозрювані, розформовано.
Поліція
У Кагарлику двох поліцейських звинувачують у зґвалтуванні дівчини / УНІАН

У місті Кагарлик Київської області співробітники Внутрішньої безпеки Національної поліції затримали двох представників правоохоронних органів, яких підозрюють у побитті та зґвалтуванні дівчини.

У неділю, 24 травня, в поліцію звернулася дівчина 1994 року народження з заявою про те, що її побили і зґвалтували правоохоронці. СБ поліції провела перевірку, під час якої інформація жертви була підтверджена. Напередодні дівчину доставили у відділення поліції на допит з метою з'ясування обставин крадіжки майна, повідомляють у Нацполіції.

Двох підозрюваних поліцейських затримали і помістили у слідчий ізолятор. Проти них порушено кримінальну справу за статтею 152 Кримінального кодексу (зґвалтування). Вся інформація по цій справі вже передана до Державного бюро розслідувань.

відео дня

Керівництво відділення поліції в Кагарлику відсторонено від виконання службових обов'язків головою Нацполіції Ігорем Клименком. У зв'язку з інцидентом відділення розформували, а весь особовий склад Кагарлицького відділення поліції відправлять на переатестацію.

Раніше в Харкові невстановлені особи нанесли тяжкі тілесні ушкодження двом офіцерам поліції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти