"Гвалтували по черзі": з'явилася нова версія про звірства поліцейських у Кагарлику

25 травня 2020, 18:50
Поліцейські намагалися "повісити" на дівчину крадіжку.
поліція
Джерела в поліції розповіли про ще одну версією страшного інциденту в Кагарлику / Фото facebook.com/odesapolice

З'явилася ще одна версія інциденту, що стався в ніч з 23 на 24 травня у Кагарлику Київської області, де двоє поліцейських катували і зґвалтували 26-річну дівчину і застосували заходи фізичного насильства до чоловіка. Згідно з цієюї версією, злочин скоїли співробітник превенції та дільничний.

За даними джерела, співробітники правоохоронних органів прийшли до дівчини додому і заявили, що вона повинна поїхати з ними у відділення поліції. Громадянка раніше притягувалася до адміністративної відповідальності за невеликі крадіжки.

Дівчину відвезли у відділ, після чого двоє поліцейських зачинили двері на ключ і почали допит, під час якого катували, били і гвалтували дівчину. Діяли по черзі, утримуючи також по черзі руки жертви. Як заявила потерпіла, періодично поліцейські переривалися на розпивання спиртних напоїв, після чого продовжували її гвалтувати, бити і погрожувати "відвезти в ліс і закопати", повідомляє СтранаUA з посиланням на джерело у київській поліції.

відео дня

Як стверджує джерело, поліцейські також знущалися над чоловіком, якого привезли як свідка. Його катували за допомогою протигаза, били по голові кийком і погрожували зґвалтуванням.

Підкреслюється, що постраждала дівчина не мала ніякого відношення до крадіжки, яку поліцейські таким чином намагалися на неї "повісити". Після інциденту вона з численними ознаками насильства звернулася до лікарів, які зателефонували у поліцію. Після цього підозрюваних затримали.

Раніше ЗМІ з посиланням на власні джерела повідомили, що до побиття і згвалтування дівчини причетні двоє поліцейських – начальник СКП Кагарлицького відділення поліції Микола Кузів та оперативник Сергій Сулима.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти