"Поводились безсоромно": трьох українок оштрафували в Чорногорії за відверту фотосесію

9 липня 2021, 17:02
Кожна з дівчат отримала штраф у розмірі 450 євро за порушення закону про громадський порядок.
еротична фотосесія
Українки влаштували відверту фотосесію в Чорногорії / Vijesti

У Чорногорії в місті Котор три українки влаштували відверту фотосесію прямо посеред автомобільної дороги. За свою поведінку дівчата змушені заплатити штраф у розмірі 450 євро, пише видання Vijesti.

Учасниками пікантної фотосесії стали дівчата у віці від 19 до 21 року. Видання розповідає, що дівчат затримали правоохоронці міста Котор за те, що ті зняли свій одяг і робили фотографії в стилі "ню".

Суд визнав їх провину. У рішення сказано, що дівчата поводилися "безсоромно в громадському місці на частині регіональної траси Котор-Трійця". Повідомляється, що українки близько 10 хвилин позували на асфальтовій дорозі, знімаючи фото і відео.

Нагадаємо, на початку квітня соцмережі розлетілися фото оголених жінок, які вишикувалися на балконі в дорогому районі Дубая серед білого дня. Поліція затримала 40 осіб, серед яких 11 наших землячок. Українок оштрафували, а потім депортували додому.

До речі, в Об'єднаних Арабських Еміратах діють жорсткі правила моралі. Особливо вони стосуються зовнішнього вигляду. Одяг повинен бути стриманим і закривати більшу частину тіла.

Раніше повідомлялося, що в Туреччині затримали українок, які влаштували оголену фотосесію на яхті в затоці Фетхіє. Відеозапис опублікували турецькі ЗМІ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти