"Стрибнули в тачку і змилися": кадирівці-мародери вкрали пістолет у окупанта

7 травня 2022, 15:51оновлено 7 травня 2022, 17:21
За втрату зброї недотепу-окупанта спершу відправили копати окопи. Але потім з'ясувалося, що просто так за провину він не відбудеться. І його чекає потужна кара.
Кадирівці, пістлет
Кадирівці-мародери вкрали пістолет у недотепи окупанта/ колаж Reuters / ua.depositphotos.com

Окупанти-чеченці із загонів, вірних тамтешньому диктатору Рамзану Кадирову, настільки занурилися в безодню мародерства, що крадуть навіть у інших російських агресорів. Про це свідчить Нова телефонна розмова загарбників, яку вдалося перехопити співробітникам СБУ.

Один з окупантів, який зараз перебуває в одному з тимчасово окупованих районів Херсонської області, скаржиться своєму другові, що кадирівці вкрали у нього пістолет.

"Приїхали, мовляв, помолитися:"Пусти, братан, ми свої, на розвідці". Впустив, коротше, чорт забирай. Він, поки молився, пістолет Макарова підрізав, до такої матері! Стрибнули вони в тачку і змилися", - розповідає загарбник.

Розтягу-окупанту офіцери віддали два дні на пошуки пістолета.

"А якщо не знайду, мене, блін, завалять! І спишуть-мовляв, пропав", - сказав він.

читайте такожКомандира БТГ спалили разом з начштабу: спецназ ЗСУ "покришив" на Донбасі банду кадирівців

Дивіться онлайн новини Херсона

Нагадаємо, раніше секретар РНБО Олексій Данилов заявив про те, що Україна отримала інформацію від представників ФСБ Росії, які не хочуть воювати проти української держави, про кадирівців на території країни. Завдяки цьому елітне угруповання, що мало намір вбити президента Володимира Зеленського, була знищена.

"Ми отримали інформацію від представників ФСБ, які не хочуть брати участь у цій кривавій війні, і завдяки цьому була знищена та кадирівська елітна група, яка сюди відправлялася для ліквідації нашого президента", - сказав він

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти