У мережі пішли чутки, що The Killers зґвалтували жінку

5 серпня 2020, 19:27оновлено 5 серпня 2020, 20:36
Звукорежисер, яка колись співпрацювала з групою The Killers запустила слух про те, що вони займалися сексом з жінкою під час концерту без її згоди.
The Killers
The Killers / Instagram

Юристи групи The Killers провели "внутрішнє розслідування" після того, як звукорежисер групи Чез Шеррі написала жалісну історію про те, що в команді панував женоненависний дух, що персонал поставляв музикантам "дівчаток", і що вона була свідком майже групового згвалтування.

Юристи офіційно спростували всі її затвердження, пише The Guardian.

"Увага, увага. Це моя історія. Я була технічним фахівцем в найбільшій звуковий компанії в світі, коли працювала з однією з відоміших груп світу (досі такою).

відео дня

Я ніколи не знала справедливості. Я весь час про неї думаю. Будь ласка, поділіться моєю історією про час, проведений з The Killers ", - написала вона в твіттері.

За словами Чез її вічно бентежили непристойні жарти всієї команди, проте, вона визнала, що була єдиною дівчиною там. Вона розповіла, що поведінка головного інженера взагалі не лізла ні в які рамки - він міг на неї накричати і розкритикувати, хоч вона повторювала фразу, яку до неї сказав хтось із команди. читайте такожЕмбер Херд вкрала історію про зґвалтування для звинувачення Деппа

Найбільше її здивувало, що колись нібито асистенти отримували бонусами по 50 доларів за те, що знайшли дівчаток музикантам, що вони роздяглися, або зустріли когось в душі. А також, що на одному з концертів в 2009 році все той же інженер зробив оголошення, що в "гримерці А" музикантів чекає гола жінка "для сексу", і потрібно записатися в список. А потім називав прізвища.

Юристи стверджують, що дівчина дійсно була одна, і могла наслухатися вульгарних і грубих жартів в колективі, але на їхню думку історії про винагороду по 50 доларів, а також "групове згвалтування" - сильне перебільшення.

Співробітники закладу, де проводився концерт не пригадали, щоб в приміщеннях були голі жінки, які здійснювали сексуальні послуги на тому концерті. А дівчина, єдина, яку пустили за куліси на тому концерті взагалі нічого не чула про зґвалтування або секс з учасниками групи.

Всі звинувачення Чез Шеррі списали на вразливість і несмішні жарти співробітника, якого в результаті звільнили - в 2013 році.

Група висловила жаль з приводу того, що Шеррі "змусили відчувати себе небезпечно і знущалися протягом її короткого часу з групою". Вони заявили, що негайно вживають заходів щодо майбутніх турів, встановивши зовнішній незалежний контакт з персоналом для членів групи, які будуть повідомляти про "проблеми будь-якого характеру".

Черрі подякувала, що до її слів поставилися серйозно, і що це може в майбутньому привести до змін у всій сфері, і пораділа, що вони знайшли ту дівчину, про яку вона переживала.

Однак, за її словами, вона залишилася незадоволена деякими відповідями і узагальненнями, але не стала уточнювати про що саме.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти