StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Шакіра відсудила дітей у чоловіка-зрадника Піке

8 листопада 2022, 17:12
Співачка не змогла пробачити зраду чоловіка, з яким вона була у відносинах 11 років.
Шакіра Жерар Піке
Шакіра Жерар Піке / Instagram

Колумбійська поп-зірка Шакіра домовилася з колишнім партнером Жераром Піке про опіку над двома дітьми після закінчення 11-річних стосунків на початку цього року.

Про це повідомив представник Шакіри в Іспанії, якого цитує Reuters. За словами представника, подробиці угоди будуть розкриті пізніше.

За повідомленням місцевої газети La Vanguardia, в угоді зазначено, що їхні сини, 9-річний Мілан і 7-річний Саша, переїдуть в Майамі зі своєю матір'ю.

відео дня

45-річна Шакіра Мебарак і 35-річний захисник "Барселони" Піке були разом з 2011 року, але так і не одружилися. Вони познайомилися незадовго до Чемпіонату Світу 2010 року в Південній Африці, коли він знявся у кліпі на пісню Шакіри "Waka Waka (This Time for Africa)", офіційній пісні турніру.

Угода про опіку була досягнута через тиждень після того, як Піке оголосив про свою неминучу відставку з професійного футболу та відставку з ФК "Барселона".

Нагадаємо, раніше колумбійській співачці Шакірі загрожує до восьми років в'язниці після того, як їй було наказано постати перед судом за звинуваченнями в податковому шахрайстві на суму 12 мільйонів фунтів стерлінгів.

Судові органи оголосили у вівторок, що співачці може загрожувати тюремне ув'язнення після того, як в липні вона відмовилася від угоди зі слідством за звинуваченням в ухиленні від сплати податків.

Суддя слідчого суду в Есплугес-де-Льобрегат, недалеко від Барселони, офіційно наказав артистці постати перед судом. Дата судового розгляду ще не оголошена, але очікується, що засідання відбудеться в найближчі місяці.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти