StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Пресняков замість Меладзе: грузинському артисту масово скасовують концерти

25 січня 2023, 10:26оновлено 25 січня 2023, 13:12
Артисту все частіше ставлять палиці в колеса, а все тому, що він виступає проти війни.
Меладзе
Меладзе / instagram.com/atlasweekend

Концерт російського співака грузинського походження, який відповів "Героям Слава" на привітання "Слава Україні" Валерія Меладзе в "Барвиха Luxury Village" скасовано.

Про це повідомляє видання "Комсомольська правда".

Причину скасування концерту Меладзе організатори не називають. Тим часом, стає зрозуміло, що співака повільно ізолюють через те, що той не підтримує війну Росії в Україні.

відео дня

Спочатку концерт повинен був пройти 8 березня 2022 року, але був перенесений.

На момент скасування концерту на нього було продано 80% квитків. Всі куплені квитки можуть бути здані в каси.

Замість Меладзе 8 березня виступить Володимир Пресняков. Вартість квитків становить від 18 до 50 тисяч рублів (9 000 грн.- 26 500 грн.).

Раніше був скасований концерт Меладзе в Іркутську, який повинен був пройти 4 травня.

Відзначимо, що на новорічному корпоративі в Дубаї, де на одній сцені не посоромилися "косити бабки" і закоренілі артисти-путіністи, і "голуби миру", Валерій Меладзе, якого з Україною пов'язує багате минуле, мав необережність відповісти на вітання "Слава Україні".

За цим послідувало цькування співака серед російської аудиторії, через що він випустив пост-виправдання. Після цього вже збунтувалися українські фанати. Таким чином Меладзе-молодший виявився затиснутим між двох вогнів.

Дошкуляти уїдливими розпитуваннями і дружину артиста, співачку Альбіну Джанабаєву, мовляв куди ж зник її балакучий чоловік після такого соковитого скандалу? Про це у Джанабаєвої запитали під її свіжим фото в Instagram. Дотепники припустили, що Меладзе все ще "шепоче в Дубаях", на що співачка з холодною незворушністю заявила, що її чоловік вже покинув ОАЕ.

Скандал з Меладзе

Валерій Меладзе, який провів юність і молодість в українському Миколаєві і там же почав музичну кар'єру, відзначився новим вчинком на великому новорічному святі, яке для себе організували жителі країни-агресора в Дубаї (ОАЕ).

До Меладзе підійшов один з гостей і попросив передати привіт його дружині. Коли співак з грузинською безпосередністю і красномовством почав говорити, чоловік несподівано вимовив фразу "Слава Україні". Меладзе сторопів, але, тим не менш, сказав у відповідь: "Героям слава". Але завбачливо прибрав від свого обличчя мікрофон, щоб цю фразу чуло менше людей.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти