StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як виглядати молодше на 10 років: секрет доступний для кожної - суть в зачісці

26 квітня 2024, 13:40оновлено 30 квітня, 14:47
851
Гуру краси розкрила простий трюк, за допомогою якого жінки старше 40 років можуть виглядати "на 10 років молодше", секрет полягає у зачісці.
Як виглядати молодше на 10 років: секрет доступний для кожної - суть в зачісці
Як виглядати молодше на 10 років - професійний стиліст назвала спосіб / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Вибір правильної зачіски може мати значний вплив на ваш зовнішній вигляд, потенційно роблячи вас молодшими або старшими.

Інфлюенсер, що спеціалізується на красі та стилі для жінок старше 40 років, пояснила, як вибір відповідної зачіски може "скинути" десять років з вашого уявного віку, ефективно омолодивши ваш вигляд, повідомляє Express.

Ерін з YouTube-каналу Busbee Style розповіла в одному зі своїх відео про зачіску яка допоможе виглядати молодше на 10 років.

До речі, названо дивовижний продукт, який запобігає стресу і старінню. Жирна риба-містить омега - 3 жирні кислоти, які захищають від запалень і окисного стресу.

"Багато хто з вас може подумати, що після 40 років вже не можна носити хвіст. Але я дозволю собі не погодитися. Я вважаю, що це виглядає казково, і я думаю, що ви повинні носити хвіст. Я не знаю, як я буду ставитися до цього у свої 60-70 років - це ми ще перевіримо - але зараз я точно все ще носитиму хвіст", - розповіла вона.

Дивіться відео про те, як виглядати молодше:

Кінський хвіст вирізняється як зачіска швидким, легким укладанням і притаманним йому шиком, що робить його придатним як для повсякденних, так і для більш офіційних випадків.

У своїй демонстрації авторка продемонструвала свою улюблену техніку укладання хвоста: вона зачісує все волосся назад без проділу і фіксує його за допомогою краватки для волосся.

Хоча вона підкреслила, що положення хвоста залежить від особистого вибору, особисто вона віддає перевагу високому розташуванню.

Щоб додати об'єму або досягти ефекту "пуфа", вона легенько скуйовдила верхню частину волосся пальцями.

Як виглядати молодше на 10 років: секрет доступний для кожної - суть в зачісці
/ Фото: скріншот із відео

Для вишуканого завершального штриху вона взяла невелику частину волосся з хвоста, обернула її навколо краватки і акуратно заправила під неї.

Шеллі Фаулер, відома своїм YouTube-каналом Fabulous50s, поділяє схожі з Ерін переконання щодо непідвладних віку якостей хвоста.

Як і Ерін, ця інфлюенсерка, якій за 50, виступає за високий хвіст як найкращий стиль, пояснюючи це так: "Причина, чому високі хвости так чудово виглядають на старших жінках, полягає в тому, що вони піднімають голову.

"Основна увага зосереджена на маківці, і це піднімає все, що стосується наших прекрасних облич, які йдуть на південь".

Цей метод розумно приховує шпильку для волосся, піднімаючи загальний вигляд до вишуканого, але стильного рівня без особливих зусиль.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти