StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Домашні тварини можуть бути екстрасенсами: психолог назвав 4 таємні ознаки

26 квітня 2024, 16:40оновлено 30 квітня, 14:41
476
Відомий психолог каже, що існують ознаки того, що домашні улюбленці можуть мати екстрасенсорні здібності, які допомагають їм спілкуватися з людьми.
Домашні тварини можуть бути екстрасенсами: психолог назвав 4 таємні ознаки
Таємні здібності котів та собак - чи розуміють тварини людські емоції / Колаж Главред, фото: УНІАН

Якщо ви були вражені тим, що ваш домашній улюбленець завжди знає, коли вам потрібен комфорт і ласка, можливо, він насправді розкриває вам свої екстрасенсорні здібності.

Тисячоліттями людина жила пліч-о-пліч з тваринами, тримаючи їх у своїх домівках як частину сім'ї, як домашніх улюбленців. Відомо, що собаки люблять нашу компанію, покладаючись на нас не лише за їжу та притулок, але й за любов та увагу, яку ми їм приділяємо, повідомляє Mirror.

Радимо також ознайомитись із матеріалом: Потрібно зробити один вираз обличчя: стало відомо як швидко подружитись з котом.

відео дня

Однак наші коти і собаки можуть бути набагато розумнішими, ніж ми думаємо, стверджує експерт, який вважає, що між нами і тваринами, яких ми обираємо, може існувати набагато глибший зв'язок, ніж ми думаємо.

Психолог Денніс Релоджо-Хауелл розповів Buzz Bingo про можливість того, що домашні тварини мають екстрасенсорні здібності.

"Домашні улюбленці завжди були для нас більше, ніж просто тваринами. Вони є нашими компаньйонами, довіреними особами і часто джерелом дива. Нещодавні дослідження та анекдоти пролили світло на надзвичайні здібності, якими володіють домашні тварини, що свідчить про глибший, можливо, навіть психічний, зв'язок між тваринами та людьми", - розповів він.

Він також виявив чотири основні ознаки, на які слід звертати увагу, коли йдеться про власного домашнього улюбленця.

Перша з них - телепатія. Якщо ви помітили, що ваша собака чи кішка розуміє, коли ви почуваєтесь пригніченими чи засмученими, можливо, ви маєте рацію, і вони використовують свої телепатичні здібності, з'єднуючи свій розум з нашим.

"Вони ніби вловлюють наші думки та емоції, реагуючи на них ласкою або заспокійливою присутністю саме тоді, коли це потрібно", - зазначає Денніс.

Наступним показником є ясновидіння, яке може проявлятися у зміні їхньої поведінки, коли існує небезпека. Денніс розповідає, що багато власників домашніх тварин повідомляли, що їхні тварини відчувають небезпеку ще до того, як вона стає очевидною.

"Ясновидіння у домашніх тварин, особливо їхнє усвідомлення загрози, що насувається, може бути дивовижним, - каже він. "Незалежно від того, чи це стихійне лихо, чи особиста криза, наші домашні улюбленці часто відчувають ці речі шостим чуттям, попереджаючи нас своєю поведінкою".

Ваш кіт лякає вас тим, що сидить і дивиться в певний кут кімнати? Або ваш собака шарахається від певної частини будинку? Можливо, вони демонструють свою медіумічну чутливість або шосте чуття до надприродного.

"Існує незліченна кількість історій про котів, собак і навіть птахів, які реагують на присутність невидимих для людського ока істот, іноді виступаючи в ролі моста до потойбічного світу", - зазначає Денніс.

Остання ознака того, що у вас може бути містичний домашній улюбленець, найчастіше проявляється у птахів і собак і стосується їхньої надзвичайної здатності знаходити своїх господарів на великих відстанях. Денніс пояснює, що це "дивовижне" і "незрозуміле" вміння свідчить не лише про екстрасенсорні здібності, але й про глибокий зв'язок, який тварини мають зі своїми господарями.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти