StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Маловідома, але важлива функція: для чого потрібне кільце під кришкою в олії

26 квітня 2024, 11:08оновлено 30 квітня, 14:49
643
Використовувати потрібну кількість олії часом буває складно, але зручний лайфхак з кришкою для олії допоможе вирішити цю поширену проблему.
Маловідома, але важлива функція: для чого потрібне кільце під кришкою в олії
Для чого потрібне кільце під кришкою в олії - має важливу функцію / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Пляшка олії часто може стати причиною метушні для господинь, адже багато хто з них наливає забагато олії на сковорідку під час приготування вечері.

Більше того, немає нічого більш прикрого, ніж марно витрачати дорогоцінну олію і бачити, як їжа плаває в ній. Однак цю проблему можна вирішити, просто використовуючи кришку.

Поширеною помилкою є те, що вкладка з кільцем призначена лише індикатором того, чи була пляшка відкрита чи ні, що призводить до її швидкої утилізації після відкриття, повідомляє Daily Star.

відео дня

Якщо вам цікаво дізнатись більше про те, що робити з олією після смаження, рекомендуємо наш матеріал: Чому не можна виливати олію після смаження в раковину і унітаз: як від неї позбутися.

Але вона має більше, ніж одне застосування. Тож, можливо, ви захочете зберегти його.

У відео, яке спочатку опублікував @foodies в TikTok, а потім поширив у Twitter, хакер зняв кришку, а потім видалив зелену вкладку.

Замість того, щоб утилізувати її, він перевернув її догори дном і закріпив назад у пластиковій пляшці з-під олії, залишивши невеликі щілини з боків.

Коли вони налили олію на сковорідку, вона повільно вилилася, а це означало, що вони змогли легко контролювати вимірювання.

"Зміна правил гри", - підписав відео акаунт "Today Years Old" у Твіттері.

Дивіться відео про те, для чого потрібна вкладка з кільцем під кришкою пляшки з олією:

Скільки олії слід використовувати при приготуванні їжі

Кількість олії, яку слід використовувати при приготуванні їжі, залежить від конкретного рецепту, типу страви та ваших власних уподобань щодо смаку і калорійності. Зазвичай рекомендується дотримуватися таких загальних порад:

  • Для смаження на сковороді: використовуйте достатню кількість олії, щоб покрити дно сковороди тонким шаром. Не залишайте її занадто багато, але й не економьте, щоб страва не пригоріла і не прилипала.
  • Для готування у духовці: олію можна використовувати для змащення форм або протвенів, щоб продукти не прилипали. Величина кількості олії залежить від конкретного рецепту.
  • При варінні: олія може додаватися до води для варіння макаронних виробів або рису, щоб запобігти прилипанню. Однак необхідно дотримуватися вказівок рецепту.
  • Для салатів: додайте олію до салату у відповідних пропорціях, щоб створити соус або заправку. Для цього зазвичай використовують 1-2 столові ложки олії на порцію салату.

The Daily Star

The Daily Star (дослівно – "Щоденна зірка") – щоденна газета-таблоїд, що видається з понеділка по суботу у Великій Британії з 2 листопада 1978 року. 15 вересня 2002 року було запущено дочірнє видання Daily Star Sunday з окремим персоналом. 31 жовтня 2009 року Daily Star опублікувала свій 10-тисячний номер. З березня 2018 року видання очолює Джон Кларк, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти