StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Марія Машкова остаточно зреклася свого батька-путініста - деталі

26 квітня 2024, 13:05
1053
Марія Машкова поставила крапку у стосунках із батьком і більше не збирається з ним спілкуватися.
Марія Машкова Володимир Машков
Марія Машкова поставила крапку в спілкуванні з батьком / колаж: Главред, фото: instagram.com/masha_mashkova_official, instagram.com/tot_mashkov

Російська акторка Марія Машкова, яка публічно виступила проти кривавого вторгнення РФ в Україну і виїхала жити в США з країни-терориста, більше не бажає навіть зустрітися зі своїми родичами.

Її батько Володимир Машков - затятий путініст і неодноразово негативно висловлювався про доньку через її позицію щодо війни в Україні.

відео дня

Машкова все ж вирішила повністю викреслити батька зі свого життя і продовжувати жити в США, повідомляють росЗМІ.

"Пройшов, мабуть, цей період. Я майже 40 років ініціювала зустрічі і дуже хотіла, щоб він був у моєму житті, але зараз - ні", - сказала Марія.

Додамо, Володимир Машков закликав доньку вибачитися за свою позицію, яку назвав зрадою. Після того як акторка відмовилася вибачатися і повертатися зі США, за чутками, актор узагалі перестав спілкуватися з донькою.

Хто така Марія Машкова?

Марія Машкова - російська актриса театру і кіно.
Виступила проти вторгнення Росії в Україну, про що заявила в ефірі CNN. 22 березня 2022 року телеканал РБК повідомив, що "акторка Марія Машкова, яка живе у США, назвала те, що відбувається в Україні, немислимим", а "її батько Володимир Машков, який підтримує російську спецоперацію, закликав доньку "бути гарною росіянкою" та "попросити вибачення за зраду"".

Марія Машкова - останні новини по темі

Зазначимо, раніше Марія Машкова зробила цікаву заяву. На своїй сторінці в Instagram, вона написала, що у неї є новини з "її нового життя". За словами актриси, вона трохи змінила колір волосся і стала громадянкою Америки.

А також серед тих, до кого Володимир Машков відчуває демонстративну відразу, опинилася і його дочка Марія Машкова, яка переїхала до США, щоб не мати нічого спільного з країною-окупантом.

Читайте більше про Машкову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти