StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Популярного російського блогера відправлять на фронт вбивати

12 вересня 2023, 22:28
623
Російський блогер посмів мати відмінну точку зору. Тепер влада йому мститься.
1694546817-7067.jpg
"Так, що Ати-бати, ми - тепер солдати" / Колаж Главред, фото ІА Регнум

У терористичній Росії, якась глава Ліги безпечного Інтернету Катерина Мізуліна попросила Міноборони РФ закликати російського Тіктокера Даню Мілохіна на строкову службу в армію.

За інформацією Медуза, у зверненні жінки говорилося, що раніше блогер з-за кордону "засмутив багатьох росіян русофобськими заявами", а саме не підтримав війну в Україні і вбивства мирних громадян. Вона заявила, що служба в армії сприятиме патріотичному вихованню Мілохіна і "молода людина зможе зі зброєю в руках довести на ділі свою вірність і відданість нашій Батьківщині".

Тим часом, "молода людина" виявилася розумнішою і вже ввечері 11 вересня благополучно вилетіла з "батьківщини" в Дубай. "О 23:18 він перетнув кордон в аеропорту Внуково. Це результат консолідації та єднання громадянського суспільства, про яке говорить наш президент. Дякую всім за підтримку, працюємо", — написала терористка. Пізніше пропагандисти також заявили, що Мілохін перебуває на військовому обліку в Краснодарському краї ще з 2018 року. Весь цей час підстав для відстрочки у нього не було.

відео дня

Нагадаємо, раніше фітнес-блогерка, яка влаштувалася на Кіпрі, зробила ряд цинічних заяв, називаючи українських воїнів "м'ясом", а також традиційно заявляючи про "іншу сторону ситуації". На своїй сторінці, на яку підписано 1 млн користувачів, "корячка" каже, що не потрібно вбивати росіян, а потрібно вести переговори.

Нагадаємо, раніше блогерка-таролог, яка закликала скласти зброю повідомила, що вона "не донатить ЗСУ спеціально і не їсть м'ясо, тому що вона не підтримує вбивства". Вона також кілька разів підкреслила, що "розумні" і "освічені люди" повинні скласти зброю і "прийняти ворога з добром", натякаючи, що українці повинні пробачити росіянам всі вбивства і руйнування і зустріли російських вбивць "з добром".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти