StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Серце в штани впало": Білик висловилася про виступ України на Євробаченні-2024

16 травня 2024, 22:11
2801
Ірина Білик чесно зізналася, що їй сподобалося і не сподобалося в номері alyona alyona і Jerry Heil.
Ірина Білик, alyona alyona, Jerry Heil
alyona alyona і Jerry Heil на Євробаченні-2024 - думка Ірини Білик / колаж: Главред, фото: instagram.com/bilyk_iryna, instagram.com/alyona.alyona.official

Українська співачка Ірина Білик - значуща постать в українському шоу-бізнесі, яка має величезний досвід виступів та різноманітних перфомансів на сцені. Тому немає нічого дивного, що артистку попросили оцінити номер alyona alyona та Jerry Heil на Євробаченні-2024, який приніс їм третє місце.

В інтерв'ю для Нашого радіо Білик зізналася, що виступ українських конкурсанток їй сподобався. Вона відзначила не тільки їхній талант, а й сміливість - всупереч цілком помітному хвилюванню alyona alyona і Jerry Heil, на її погляд, впоралися блискуче.

"Мені сподобалося. Вони хвилювалися. Я б ніколи не поїхала на Євробачення. Це так хвилююче, у мене б там серце в штани впало. Я бачила, Альонка дуже хвилювалася. Jerry не показувала, а Альонка – вона така, щира, і видно, що вона хвилюється. Але вони зібралися і на фінальному етапі круто заспівали", - висловила свою думку Ірина Білик.

відео дня

Утім, було у співачки й одне зауваження до номера - їй не сподобалися костюми. Ірина Білик вважає alyona alyona і Jerry Heil привабливими дівчатами, яким є, що показати, і шкодує, що цією "зброєю" конкурсантки не скористалися на Євробаченні.

"Я б хотіла, щоб були більш відкриті костюми, тому що у них класні фігури. І в Альони, й у Jerry. Нехай би вони показали свої ніжки", - заявила зірка.

Євробачення-2024

Євробачення-2024 - 68-ий пісенний конкурс, який пройшов 7, 9 та 11 травня в Мальме, Швеція, за участю конкурсантів з 37 країн. Змагання до Швеції "привезла" співачка Loreen ("Tattoo"), яка здобула перемогу на Євробаченні в 2023 році. Україна - постійний учасник Євробачення з 2003 року. За всю історію участі конкурсанти від України тричі посідали перше місце - у 2004 (Руслана - "Дикі танці"), 2016 (Джамала - "1944") та 2022 (гурт Kalush Orchestra - "Стефанія") роках.

Представники України на Євробаченні-2024, дует alyona alyona & Jerry Heil посіли третє місце. Перше місце дісталося співаку Nemo зі Швейцарії.

Євробачення-2024 - останні новини:

Раніше стало відомо, що переможці Євробачення 2024 розбили кришталевий кубок під час виступу. Nemo вийшли на сцену, щоб ще раз виконати свою переможну пісню, коли сталося нещастя.

Також Главред розповідав, про що пісня The Code переможців конкурсу Nemo, і як перекладаються слова треку, який став для молодих артистів своєрідним маніфестом.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти