StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Соромиться навіть прізвища: донька Анастасії Волочкової зреклася матері

16 травня 2024, 22:50
1033
Анастасія Волочкова розповіла, як донька ставиться до її популярності.
Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова розповіла про доньку / колаж: Главред, фото: instagram.com/volochkova_art/

Російська балерина-путіністка Анастасія Волочкова поділилася, що її єдина дочка Аріадна бажає домогтися успіху без прізвища зіркової матері і хоче відмовитися від свого прізвища.

В інтерв'ю для російського шоу "Москвичка" Волочкова зазначила, що Аріадна хоче зовсім зректися її зіркового прізвища.

відео дня

"Вона вже соромиться прізвища Волочкова. З одного боку, для мене це прикро, а з іншого, вона мені все пояснила. Сказала: "Мам, я як поет змушена взяти псевдонім". Вона не хоче бути донькою зірки, хоче бути самостійною. Я її поважаю за це. Є багато дітей, які користуються іменами зіркових батьків. А моя хоче бути самостійною одиницею. Каже: "Мамо, це тобі потрібна публічність". А я: "Так, звісно. Я до неї прагнула. Люблю публічність. Хочу бути відомою російською балериною", - розповіла Волочкова.

Хто така Анастасія Волочкова?

Анастасія Волочкова - російська артистка балету, танцівниця, громадський діяч.
Заслужена артистка РФ (2002), народна артистка Карачаєво-Черкесії (2006) і Північної Осетії-Аланії (2007). Лауреат Міжнародного конкурсу імені Сержа Лифаря, володарка призу "Benois de la Danse" (2002).
Після анексії Криму, в інтерв'ю українському телеканалу 1+1 у квітні 2014 року в Києві зазначила, що для неї Крим завжди буде частиною України і "мені соромно за Росію". Зараз проживає в терористичній РФ і підтримує режим Кремля.

Анастасія Волочкова - останні новини за темою

Раніше Анастасія Волочкова поскаржилася на єдину доньку Аріадну. Дівчина, яка самостійно вирішила жити з батьком і всіляко намагається відстояти межі особистого простору, начебто ображає свою матір розмовами про спадщину.

Також горе-балерина показала, як відпочиває в компанії співачки-зрадниці Таїсії Повалій, яка сильно набрала вагу і намагається приховати розпливчасту фігуру мішкуватим вбранням.

Читайте більше про Волочкову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти