StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Фокус-покус: Ілюзіоніста Копперфільда звинуватили в домаганнях

17 травня 2024, 04:00
753
Відомий ілюзіоніст Девід Копперфільд заперечує звинувачення. Його адвокати вважають, що звинувачення їхнього клієнта є "повністю неправдивими".
Копперфільд, молоток
Копперфільд категорично відкидає всі звинувачення в сексуальних домаганнях / колаж Главред, фото УНІАН та ua.depositphotos.com

Знаменитого американського фокусника та ілюзіоніста Девіда Копперфільда вже 16 жінок звинуватили в сексуальних домаганнях і неналежній поведінці. Про це повідомляє британське видання The Guardian.

Журналісти стверджують, що більше половини звинувачень походять від жінок, які заявили, що на момент інцидентів їм ще не виповнилося 18 років. Кілька жінок повідомили, що їм взагалі було 15 років - хоча Копперфілд, імовірно, не знав їхнього реального віку. Троє з постраждалих стверджують, що він нібито пригощав їх забороненими наркотиками - перед тим, як влаштувати зносини.

Загальні претензії до 67-річного ілюзіоніста, які той категорично заперечує, стосуються періоду з кінця 1980-х по 2014-й. Під час розслідування опитали понад 100 осіб і вивчили масу поліцейських протоколів. Нібито всі постраждалі познайомилися з Копперфільдом, коли він був одним із найуспішніших артистів у світі.

відео дня

"Усі, хто знає Девіда Копперфілда, скажуть вам, що ці нещодавні звинувачення в одній газеті є повною протилежністю тому, ким є Девід. Фактично, Девід уже ризикував своєю кар'єрою, щоб допомогти захистити жінок від могутніх хижаків. Більшість цих історичних звинувачень висувалися раніше, і всі вони зараз настільки ж неправдиві, як і тоді. Девід запросив "докази", на яких, як стверджують, ґрунтуються ці неправдиві звинувачення, але вони не були надані", - розповіли представники артиста в коментарі таблоїду The Mirror.

Хто такий Девід Копперфільд?

Девід Копперфільд (справжнє ім'я Девід Сет Коткін, англ. David Seth Kotkin) - американський ілюзіоніст і гіпнотизер, відомий своїми видовищними фокусами з оригінальними коментарями. Також відомий під прізвиськом "Давино", повідомляє "Вікіпедія".

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в сім'ї у Ріанни сталася трагедія - барбадоська співачка втратила близьку родичку. Під час похоронної церемонії прозвучала відома пісня артистки.

Також американський репер 50 Cent розбив голову жінці на своєму концерті - у гніві він запустив мікрофон у натовп, і влучив у місцеву радіоведучу. Вона написала на зірку заяву в поліцію.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти