StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Дружина Віктора Павліка у сльозах зізналася в складних для сім'ї часах

16 травня 2024, 20:30
1028
Катерина Репяхова стримувалася з останніх сил.
Катерина Репяхова та Віктор Павлік із сином
Катерина Репяхова розповіла про важкі часи в її з Віктором Павліком родині / колаж: Главред, фото: instagram.com/repyahovakate

Катерина Репяхова, українська бізнесвумен, блогерка, концертна директорка і дружина Віктора Павліка, вийшла на зв'язок із підписниками з червоними очима, повними сліз. Вона анонсувала погані новини, пов'язані з її родиною.

В Instagram Репяхова розповіла, що в її родині настали важкі часи. Вона намагається бути сильною, але це, як і пошук світлих моментів у житті, дається їй важко.

"Не можу вам передати, які складні часи проживає наша сім'я. Але і залишається щось позитивне в цьому житті. Знаю, що маю бути сильною..." - ледве стримала сльози Катерина.

відео дня

Дружина Віктора Павліка не уточнила, що саме сталося в їхній родині. Але пообіцяла незабаром поділитися важливою новиною.

Катерина Репяхова
Катерина Репяхова розповіла про важкі часи в її з Віктором Павліком родині / колаж: Главред, фото: instagram.com/repyahovakate

Хто такий Віктор Павлік?

Віктор Франкович Павлик - відомий український співак, гітарист і композитор. Колишній лідер гурту "Анна-Марія". Народний артист України (2015), повідомляє "Вікіпедія".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Володимир та Олена Зеленські опублікували рідкісне спільне фото до Дня вишиванки. Президент України і його перша леді постали в гармонійних образах з красивим етнічним акцентом.

Також український співак і шоумен Олександр Положинський розповів про роман з відомою співачкою Bazhana, який їм стали приписувати після спільної роботи над новим треком.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти