StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Плям від води більше не буде: чим потрібно натерти кран - унікальний метод

17 травня 2024, 03:28оновлено 17 травня, 21:50
13984
Впливова блогерка поділилася простим, але ефективним способом, як запобігти появі плям від води на кранах у ванній кімнаті.
Плям від води більше не буде: чим потрібно натерти кран - унікальний метод
Як позбутись плям від води у ванній - чим потрібно натерти кран / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

На кранах у ванній можуть залишатися плями від бризок, незалежно від того, як часто ви їх протираєте. Але одна жінка поділилася способом, який "працює дуже добре" і значно полегшує догляд за кранами у ванній кімнаті.

Якщо вас цікавлять хитрощі прибирання, прочитайте матеріал Главреду: Як відмити плінтус до блиску: засіб є на кожній кухні.

Маючи понад мільйон підписників на TikTok, @anna_louisa_at_home нещодавно опублікувала відео, в якому детально описала кілька простих, але ефективних способів очищення ванної кімнати, з якими ви, можливо, не стикалися раніше.

відео дня

Один з них - це профілактичний захід, який допоможе запобігти появі плям від води на кранах у ванній кімнаті, повідомляє Daily Record.

За словами Анни, все, що вам потрібно зробити, це натерти кран воском свічки, і вода буде "стікати прямо з нього", замість того, щоб залишати сліди.

Ви можете зробити це, взявши будь-яку свічку, яку маєте під рукою - в ідеалі соєвий віск, який не знаходиться в банці - і натерти воскову поверхню на кран, а потім гарненько відполірувати її ганчіркою.

Дивіться відео про те, як позбутись від плям води на крані:

@anna_louisa_at_home Here’s 3 bathroom hacks you may not know! Have you tried any of these? 1. Rub candle wax on your taps and buff it in with a cloth to prevent water marks. The water runs straight off! 2. Use shaving foam to clean tour bathroom mirror and prevent it from fogging. 3. Add cotton wool balls with a few drops of essential oil to the base of your bathroom bin to keep it smelling fresh. *please always research essential oils before using if you have pets ?? #cleantok#cleantok101#cleantokuk#cleaningmotivation#cleaningtips#homecleaninghacks#cleaningtok♬ Couldnt Care Less by ALTÉGO - ALTÉGO

Крім того, Анна рекомендує наносити піну для гоління на дзеркало, щоб полегшити прибирання у ванній кімнаті. Вона запобігає запотіванню дзеркала після прийняття гарячої ванни або душу, а отже, вам не доведеться потім витирати конденсат.

За словами Анни, досягти постійного свіжого запаху у ванній кімнаті дуже просто. Вона пропонує додати невелику кількість улюбленої ефірної олії до ватних кульок і покласти їх на дно відра для сміття.

Ідеї Анни отримали схвальні відгуки від користувачів соціальних мереж, багато з яких висловили свій ентузіазм щодо їх випробування, зокрема, ідея з воском для свічок.

Що відомо про Daily Record

Daily Record - шотландська національна таблоїдна газета, що базується в Глазго. Газета виходить з понеділка по суботу, а її веб-сайт оновлюється щогодини, сім днів на тиждень. Сестринським виданням "Рекорд" є "Санді Мейл". Обидва видання належать компанії Reach plc і, як наслідок, мають тісний зв'язок із загальнобританською газетою Daily Mirror, повідомляє Вікіпедія.

The Record висвітлює британські новини та спорт з шотландським фокусом. Її веб-сайт може похвалитися найбільшою читацькою аудиторією серед усіх видавництв, що базуються в Шотландії.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти