Київстар ТБ зібрала на платформі всі фільми про агента 007 в українській озвучці

17 травня 2024, 11:37
11
Платформа кіно та телебачення Київстар ТБ вперше серед ОТТ-сервісів України зібрала всю серію фільмів про Джеймса Бонда в українській озвучці. Користувачі платформи зможуть переглянути їх за підпискою.
Київстар ТБ
Київстар ТБ

На платформі вже доступні всі 26 фільмів про Бонда. Серія фільмів вважається однією з найбільш тривалих у світовому кінематографі, бо перша стрічка вийшла ще у 1962 році. Упродовж зйомок усіх фільмів змінилось 6 головних акторів, а прем’єри завжди спричиняли фурор серед глядачів. З кожним новим фільмом спецзавдання секретного агента британської розвідки MI6 адаптуються під реалії сучасності, диджиталізації та світових і геополітичних ідей.

Еталоном класичної "бондіани" вважається фільм "Голдфінгер" (1964 року). Саме ця картина створена за всіма канонами, яких режисери дотримуватимуться наступні 60 років. Завдяки достатньому бюджету на зйомку цього фільму, сценаристи змогли додати епізоди з вибухами й до сьогодні творці фільмів про Бонда намагаються дотримуватися цього канону та не використовувати комп'ютерну графіку. Також агент у цьому фільмі обирає для себе автомобіль марки Aston Martin, що залишається незмінним і в декількох наступних фільмах.

Сага про Бонда за 60 років від виходу першого фільму отримала 5 нагород "Оскар", 2 нагороди "Золотий глобус", 4 – "BAFTA", 3 – "Ґреммі".

відео дня

Українці можуть легально подивитись фільми про агента 007, оформивши підписку на один із пакетів платформи, а саме "Базовий", "Сімейний" або "Преміум HD". Користуватись Київстар ТБ можуть абоненти усіх операторів мобільного зв'язку та інтернет-провайдерів: варто просто авторизуватись, вказавши свій номер телефону. Перевагою для користувачів мобільного зв’язку від Київстар, порівняно із іншими операторами, є можливість підключити Суперсилу Київстар ТБ, що не потребує жодних доплат.

Серед зручних функцій для глядачів — можливість завантаження контенту та його перегляд навіть без доступу до інтернеті, а також користування платформою з одного акаунту одночасно на п’яти пристроях: смартфоні, ноутбуці, планшеті, приставці та Smart TV.

"Для нас важливо організувати зручний кінопростір, де українські глядачі зможуть легально переглядати не лише новий контент, але й стрічки, які вже давно "поза часом". Саме тому ми вирішили зібрати на Київстар ТБ чи не найпопулярнішу сагу, яку до цього можна було переглядати окремо на різних платформах, або ж на піратських ресурсах. Для нас це не лише питання зручного користувацького досвіду, але й популяризації легального контенту", — прокоментував СЕО Київстар ТБ Павло Рибак.

З нагоди виходу добірки фільмів про Джеймса Бонда, Київстар ТБ надає можливість глядачам спробувати усі переваги користування платформою з пакетом "Преміум HD" упродовж 7 днів за промокодом CINEMADAY7.

Довідково:

Київстар ТБ — спільний проєкт 1+1 media та Київстар, заснований 11 грудня 2019 року. Це платформа кіно та телебачення, що надає користувачам доступ до сотень тисяч годин вітчизняного та закордонного контенту, прямоефірних програм і регулярно пропонує ексклюзивні допрем’єрні покази проєктів. Платформа нараховує понад 400 телеканалів і VOD-бібліотеку із 20 тис. фільмів, серіалів, мультфільмів і шоу. Дізнавайтеся більше про новинки на платформі в телеграм-каналі "Кіно для ТБ".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти