StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Схожий на голову свині": "красуня" Симоньян "оцінила" українку на Міс Всесвіт

21 листопада 2023, 14:08оновлено 21 листопада 2023, 15:11
34024
"Королева краси" Симоньян вирішила прокоментувати зовнішність міс Нікарагуа, яка і завоювала головну корону.
Симоньян оцінила красу переможниці
Симоньян оцінила красу переможниці "Міс Всесвіт" / Колаж Главред, фото Гордон, Instagram / usanova_life

Головна пропагандистка і хамка російського брехливого телебачення Маргарита Самоньян, яка в перервах між своїми пропагандистським скавучанням, поливає екскрементами інші новини, висловила свою "цінну" думку щодо Українки Ангеліни Усанової, яка представляла нашу країну на конкурсі "Міс Всесвіт 2023".

"Королева краси" Симоньян вирішила прокоментувати зовнішність міс Нікарагуа, яка і завоювала головну корону. Однак, вона, не змогла обійти стороною і Україну.

"Ось ця красуня в жахливо нерівній боротьбі дивом обійшла українку та інших учасниць. Можливо, це останній раз в житті, коли іскорка розуму перемогла, незважаючи на те, що українська дівчина вийшла з якимось немовлям, який, за загальним визнанням, схожий на голову свині", - видала Симоньян.

відео дня

Крихітний мозок пропагандистки не здатний був проаналізувати інформацію про те, що уособлював костюм Українки. Натомість вона звинуватила захисників ЗСУ у" вбивстві дітей", про яких учасниця з України нібито"прекрасно знає".

Краса в очах дивиться: Симоньян побачила тут голову Свиня
Краса в очах дивиться: Симоньян побачила тут голову Свиня / Instagram / usanova_life

"Вона таким чином демонструвала, що захищає дітей? Такий був посил? Але сама Україна і ця українка прекрасно знають, що від рук українських військових загинуло багато дітей", – збрехала, як завжди, Симоньян.

Нагадаємо, раніше Гордон опублікував відео, як Симоньян танцює якийсь танець під східні мотиви. При цьому видно, що вся дія відбувається в ресторані. Тим часом, сама Симоньян виглядає, як ніби забігла на банкет з пробіжки.

Раньше Симоньян закликала владу Росії підірвати ядерну бомбу над Сибіром. Вона оприлюднила в соцмережах відео, де коментувала посилення ЗСУ за рахунок західних озброєнь і висунула ідею з ядерним вибухом на території Росії.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти