StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Марічка Падалко довела до сліз військовим навиком сина-школяра

16 травня 2024, 16:00
7549
17-річному Михайлу довелося рано подорослішати, і тепер усі його думки зайняті допомогою батькові-захиснику і боротьбі за вільну Україну.
Марічка Падалко, Єгор Соболєв, Михайло Соболєв
Марічка Падалко діти - син Падалко і Соболєва навчився збирати дрони / колаж: Главред, фото: facebook.com/marichka.padalko

Українська журналістка і ведуча телеканалу 1+1 Марічка Падалко довела до сліз своїх підписників незвичайним захопленням 17-річного сина Михайла, якому хлопчик присвячує весь свій вільний час. Його батько, громадський діяч і журналіст Єгор Соболєв, став на захист України з перших днів повномасштабної війни. Підліток знайшов спосіб допомогти батькові та його підрозділу на фронті.

Замість підготовки до випускних іспитів Михайло вчиться збирати FPV-дрони. Він самостійно пройшов курси і власним коштом купує необхідні йому деталі. Про це Падалко розповіла у своєму блозі у Facebook. "Не так я собі уявляла підготовку до ЗНО чи НМТ старшої дитини. Але живемо в інші часи…" - написала ведуча.

Міша Соболєв - дуже свідомий хлопець. У соціальних мережах він проводить благодійні збори для підрозділу батька, а після 18 років хоче піти на фронт і захищати країну. Від цієї ідеї його відмовляють і тато-військовий, і мама. І поки питання зі службою залишається відкритим, Михайло вирішив уже приступити до отримання життєво важливих практичних навичок.

відео дня

"Моєю мотивацією навчитись збирати дрони було напряму допомогти татові та його підрозділу виконувати найважливішу роботу в нашій країні. Збори, акції та інша діяльність спрямована на підсилення обороноздатності дуже важлива і я далі продовжу нею займатись, але мені хотілось допомогти максимально безпосередньо. Я майже не маю сумнівів, що мені та моєму поколінню доведеться приймати активну участь у боротьбі за незалежність, тому дуже раджу усім дізнаватись, навчатись та опановувати технології. Усвідомлюйтесь, допомагайте, навчайтесь та готуйтесь", - каже старший син Марічки Падалко.

У коментарях таке доросле рішення юного Михайла багатьох дуже зворушило: "Такий час, такi дорослi дiти. Дякую вам, за вашу позицiю, за виховання дiтей", "Темні часи народжують світлих людей. Наша країна в надійних руках", "Який хороший син у гарних батьків", "Ваш син молодець. Пишаюся", "Дякуємо, Марічко, за захисників! Михайлику, пишаємось!".

Михайло Соболєв
Марічка Падалко діти - син Падалко і Соболєва навчився збирати дрони / facebook.com/mash.klyr
Михайло Соболєв
Марічка Падалко діти - син Падалко і Соболєва навчився збирати дрони / facebook.com/mash.klyr

Хто така Марічка Падалко

Марічка Падалко - українська журналістка, ведуча ТСН на каналі 1+1. На каналі 1+1 працює з 2002 року. Спочатку працювала ведучою спортивних новин "Проспорт". З 2006 року - ведуча ТСН. Разом із Юрієм Горбуновим вела недільну ранкову програму "Сніданок +", яка була в ефірі у 2006-2008 роках. У 2009-2010 роках була ведучою ранкового шоу "Сніданок з 1+1". Також вела програму "Марічкин кінозал", де розповідала малюкам про мультфільми. У 2009 році брала участь у танцювальному шоу "Танцюю для тебе". Наразі - одна з постійних ведучих ТСН і спеціальний кореспондент.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Надя Дорофєєва розповіла про хейт через Дантеса і Кацуріна. Співачка зізналася, що величезна кількість ненависті на її адресу випалювала в її душі "величезну чорну діру", заповнювати яку вона навчилася лише недавно.

Також українська акторка та ведуча Лілія Ребрик показала, як "танцює" її 2-місячна донька Аделіна. Артистизм немовляти в такому ніжному віці вразив шанувальників Ребрик.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти