Прямо в центрі Вовчанська: окупанти захопили лікарню - Bild

16 травня 2024, 15:47
991
Напередодні ЗС РФ увійшли у північні райони міста в Харківській області та стали обходити його зі сходу, повідомляє видання.
Прямо в центрі Вовчанська: окупанти захопили лікарню - Bild
Окупанти прорвались до лікарні в центрі Вовчанська / колаж: Главред, фото: 22 окрема механізована бригада, deepstatemap.live

Окупаційні російські війська захопили лікарню в центрі Вовчанська, повідомляє Bild.

Видання зазначає, що напередодні ЗС РФ увійшли у північні райони міста в Харківській області та стали обходити його зі сходу. Сьогодні з'явилися кадри того, як російські бійці штурмують лікарню в центрі Вовчанська.

"Російські сили вторгнення захопили лікарню на південний захід від центру Вовчанська на тлі суперечливих повідомлень про те, чи був їхній наступ у місті зупинений українськими захисниками, чи ні", - коментує відео аналітик Bild Юліан Рьопке.

відео дня

На записі видно, як один із російських солдатів падає з козирка над входом у будівлю. Як зазначає Bild, низка українських джерел вважає це доказом того, що росіяни перебувають під впливом психотропних речовин.

В той же час, за українськими даними, ця група ЗС РФ була відкинута, бої тривають.

Ви можете переглянути відео із Вовчанську:

Волчанск,
Вовчанск, / скріншот з відео

Що відомо про Bild

Bild - найпопулярніша щоденна газета в Німеччині, а також довгий час була найпопулярнішою газетою в Європі. Її платний тираж становить 986 027 примірників, що на 77,6% менше, ніж у 1998 р. Національний таблоїд видається берлінським видавництвом Axel-Springer-Verlag з червня 1952 року, повідомляє Вікіпедія.

Комерційний успіх газети спричинив появу медіа-бренду Bild, під яким Axel-Springer-Verlag видає кілька друкованих відгалужень і новинний портал Bild.de. У 2023 році медіакомпанія була змушена припинити свою діяльність у сфері виробництва телевізійних програм з телеканалом Bild, який проіснував лише два роки. Довгострокові плани видавця включають припинення випуску друкованої газети та перехід на повністю цифрову пропозицію.

У квітні 2022 року 603 284 читачі скористалися платною цифровою послугою Bild plus. За кількістю передплатників він є найбільшим у Європі та десятим у світі. За даними опитування Arbeitsgemeinschaft Online Forschung (agof), у березні 2019 року Bild.de є найвідвідуванішим новинним сайтом у Німеччині, який відвідало близько 25 мільйонів осіб.

Наступ Росії на Харківському напрямку - що відомо?

Російські окупанти від початку нового наступу в Харківській області зазнали великих втрат серед особового складу та у військовій техніці.

Відомо, що у РФ є частковий успіх у Харківській області, однак Генштаб посилив українське військо підмогою.

До того ж, розпочавши наступ на Харківщині, Росія намагається відволікти українські сили від інших ділянок лінії фронту, розповіли в британській розвідці.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти