StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як відмити йоржик для унітазу: треба робити одну просту дію, щоб не поширювати мікроби

16 травня 2024, 16:46оновлено 17 травня, 19:55
11384
Під час прибирання у туалеті не варто забувати очищати ще один важливий предмет – йоржик для унітазу, адже на ньому збирається багато бруду та мікробів.
Унитаз, туалет
Як відмити йоржик для унітазу/ колаж: Главред, фото: depositphotos.com/ua

Йоржик для унітазу допомагає тримати в чистоті унітаз, але про важливість очищення його самого багато хто забуває. Насправді цей предмет також потребує ретельного очищення, інакше на ньому будуть збиратися бруд та мікроби, які під час подальшого використання будуть знову забруднювати унітаз.

Радимо також прочитати матеріал: Помітити парасольку серед страусів за 11 секунд зможуть одиниці: складна загадка

Один із блогерів, який публікує на своїй сторінці @home_reimagined у TikTok поради щодо прибирання вдома, розповів про ідеальний спосіб як очистити йоржик для унітазу за лічені хвилини, пише The Mirror.

відео дня

Він зазначає, що йоржик для унітазу потрібно час від часу мити і дезінфікувати, обприскуючи його дезінфектором, щоб вбивати на ньому мікроби і не давати їм потім поширюватися в унітазі.

Але після того, як він буде оброблений дезінфектором, потрібно не одразу ставити його на місце, а спершу дати йому висохнути. Для цього потрібно розмістити його ручку між унітазом та сидінням для унітазу, щоб йоржик зависнув над унітазом. Звісно, для того, щоб цей предмет після такого очищення не набрався нових мікробів, треба переконатися, що сам унітаз також чистий.

Також блогер додав, що йоржики для унітазу краще змінювати кожні шість місяців, щоб не поширювати мікроби щоразу, як ви ним користуєтеся.

Дивіться відео, як правильно очищати йоржик для унітазу:

@home_reimagined ? 5 bathroom cleaning hacks you NEED ✨ 1️⃣ Toilet Brush ?: After scrubbing your toilet, gently rinse your toilet bowl scrubber and disinfect it, before letting it dry between the seat covers. ? Always do this before storing so that you do not increase mold & mildew from a wet, dirty toilet brush! ? 2️⃣ Trash Can Refresh ?: Put essential oils on cotton balls at the bottom of your trash can to remove any lingering odors! ? 3️⃣ Finish Touch Toilet Paper Stamp ?: Stamp your toilet paper for a fancy finish guests will love! I linked my favorite toilet paper stamps in my Amazon Shop! ✨ 4️⃣ DIY Shower & Tub Wall Scrubber ?: Add a cloth to the end of your Swiffer to scrub your shower walls for hard-to-reach areas! ? Plus, never hurt your back again! 5️⃣ TP Fresh ?: Put essential oils on inside of your toilet paper roll to keep your bathroom smelling fresh! DO not use a lot, just a couple of dots will do! ? All products linked in my Amazon shop in my bio (see Amazon list: "bathroom favorites") ❤️ ✨Like & Follow for more cleaning hacks!✨ #lifehacks#bathroomhacks#cleaninghacks#cleaningtips#bathroomcleaning#cleanbathroom#showercleaning#toiletcleaning#cleaningtricks#essentialoilhacks#essentialoils#swifferhacks♬ original sound - Home Reimagined

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти