StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Оу, мама!": 64-річна Шерон Стоун у відвертому купальнику запалила біля басейну

26 серпня 2022, 22:25
Голлівудська легенда виглядає надзвичайно моложаво.
Шерон Стоун
Шерон Стоун в чорному купальнику показала відпочинок біля басейну / instagram.com/sharonstone

У свої 64 роки американська акторка і модель Шерон Стоун залишається зразком нев'янучої краси. Артистка виступає за натуральне старіння, і не соромиться з'являтися в природному вигляді навіть на публічних заходах.

У побуті Стоун і зовсім, як то кажуть,"не париться". Чудовим прикладом тому послужила вечірка біля басейну, яку організувала акторка на честь Дня народження однієї зі своїх подруг.

Шерон показала на своїй сторінці в Instagram, як розважається біля басейну своєї вілли в Беверлі-Хіллз. На груповому фото серед ровесниць вона виглядає просто карколомно.

відео дня

Більш того, якщо інші жінки ретельно намагалися прикрити своє тіло навіть під час водних розваг, Шерон абсолютно спокійною красувалася в чорному цілісному купальнику з глибоким вирізом. Вона з гордістю демонструвала підтягнуте тіло і моложаве обличчя без макіяжу.

Шерон Стоун
Шерон Стоун в чорному купальнику показала відпочинок біля басейну / instagram.com/sharonstone

Раніше 64-річний іспанський актор Антоніо Бандерас показав на пляжі свою коханку. Дівчина вдвічі молодша за нього, і вже підписується прізвищем артиста.

Також 93 - річна вдова Шона Коннері, Французька художниця Мішелін, без збентеження демонструє тіло в бікіні - вона відпочивала на яхті на Багамських островах.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти