StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Першою з аристократок: німецька принцеса стала дуже сміливою зіркою обкладинки Playboy

7 лютого 2024, 22:15
37-річна німецька принцеса приймає пікантну позу на обкладинці німецького журналу Playboy.
Принцеса показала себе у всій красі
Принцеса показала себе у всій красі / Колаж Главред, фото Instagram/princess_xenia_of_saxony

Ксенія Флоренс Габріела Софі Айріс, принцеса Саксонська, увійшла в історію, ставши першою представницею аристократії, яка позувала для Playboy.

За інформацією Page Six, вона розповіла журналу, що, на її думку, її царствені предки "безумовно схвалили б це".

37-річна німецька принцеса приймає пікантну позу на обкладинці німецького журналу Playboy за березень 2024 року, накинувши біле простирадло на одну половину свого тіла, залишивши інший бік повністю "босим".

відео дня

Але на іншій фотографії вона відмовилася від "прикриття", позуючи біля розкішного басейну. На іншому знімку, надівши прозору білу спідницю з розрізами до талії.

На третій світлині Ксенія, чиїм прапрапрадідом був Фрідріх Август III, останній король Саксонії, носить біле боді і стягує його вниз.

У супровідному інтерв'ю світська левиця розповіла німецькому журналу Playboy, що хоче показати своїми фотографіями, що "кожна жінка прекрасна така, яка вона є".

Подивитися на прекрасну принцесу можна тут

"Вам не обов'язково відповідати тенденціям або робити операції на своєму тілі тільки для того, щоб доставити комусь задоволення", - сказала вона журналу. "У мене є розтяжки, і я пишаюся тим, що можу їх показати".

Зірка реаліті-шоу, яка нині знімається в серіалі "B:Real - Real Celebrities, Real Life", розповіла журналу, що їй доводиться "весь день боротися із забобонами" через своє походження, а також через своє тіло.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що Принц Гаррі терміново вилетів з Лос-Анджелеса і летить до Лондона, щоб бути з королем Чарльзом після того, як у нього діагностували рак.

Раніше Король Великої Британії Чарльз і Кейт Міддлтон оголосилипро свої операції з різницею всього в кілька годин. Однак принцеса Уельська вважала за краще зберегти деталі своєї процедури в секреті, тоді як король був "відкритою книгою".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти