Ксенія Мішина показала гаряче фото в купальнику після чуток про розрив

21 квітня 2021, 00:19оновлено 21 квітня 2021, 17:25
Українська актриса Ксенія Мішина побалувала шанувальників гарячим фото зі зйомок у Хорватії.
Ксенія Мішина
Ксенія Мішина / СТБ

Українська актриса Ксенія Мішина після того як заінтригувала Мережу видаленням всіх фото з Олександром Еллертом, показала відверті фото зі зйомок фільму в Хорватії, куди вона днями поїхала.

Ксенія Мішина, яка нещодавно повідомила, що зважилася на зйомки в зарубіжному фільмі, і вчить хорватську, щоб переконливо говорити свої репліки, показала пікантне фото в купальнику з глибоким декольте в своєму Instagram.

Ксенія Мішина позувала в басейні в шикарному купальнику з білим верхом і темним низом, який підкреслив її сексуальні форми у занадто відвертому вирізі.

відео дня

Дівчина також розповіла, що їй сподобалося фото завдяки незвичайному підходу режисера - він не ставить багато додаткового світла на майданчику, а може зробити кілька зайвих дублів, але використовує більш природне освітлення.

"Вчора режисер розповів мені, що не любить додаткове світло на зйомках, аргументувавши тим, що важливіше приділяти час акторам, ніж виставленню приладів! А найвагоміше те, що виявляється можна створювати красиву картинку і без світла... До того ж ще можна не крутити кучері і не користуватися тінями і насиченими помадами, щоб грати героїнь :) вчора надягаючи купальник, знаючи що мене побачить вся Європа, я хоч і подумала про те, що за спиною зима і улюблені булки, але виявила нірвану свого я і подяку Творцеві! Коли ти приймаєш себе, відразу ж відчувається неймовірний приплив енергії і мотивація продовжувати, навіть якщо складно", - розповіла вона і поцікавилася, що змушує приймати себе її прихильниць.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина / instagram.com/misha.k.ua/

"Ось це красуня", "Ксенія, які булки про що ви?) Фігура - те що потрібно", "Ксю! Ну ви ж шикарні. Мініатюрна, точена фігура. Чи не наговорюйте на себе ніколи", "Ксенія, звідки у вас, такої молодої, стільки глибинної мудрості? Кожен ваш пост - це ессе про важливе, потрібне, складеному. Ви дуже ерудована, думаюча, цілісна. Рада, що підписалася на вас!!!", "Шикарна", "Ягідка малинка", - пишуть в коментарях.

Як раніше повідомляв Главред, Ксенія Мішина видалила всі фото з Олександром Еллертом крім рекламних, в той час як на сторінці коміка знайшли фото, яке прикувало до себе інтерес шанувальників їх відносин.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт разом з фіналу шоу Холостячка, де виграв сценарист Кварталу 95.

Нагадаємо, що в грудні 2020 року у великому інтерв'ю Мішина і Еллерт розповіли, до якого весілля вони готуються.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти